AkrepK. Arkadaşlar bazı arkadaşlar faceleri oyuna akarmayı bilmediği için bir video ile ders hazırladım ihşallah beyenirsiniz hem video da gösterirken oyunada aktardım video dan sonra oyuna girip baktım garanti oyundaydı siz eğer beceremesseniz bilmem...:):):):) DOWNLOAD
Efsane48 sağoalsın anlatım için... benim merak ettiğim 11 dakikalık görüntüyü 95 Mb'ı 2,5 Mb olarak nasıl sıkıştırdın? Valla Hayret Ettim Doğrusu :) Birde BiGUI prosunu nerden bulacağız? birde faithbulder'u onlarıda eklersen seviniriz...
AkrepK. Orjinal Mesajı Yazan: Efsane48 sağoalsın anlatım için... benim merak ettiğim 11 dakikalık görüntüyü 95 Mb'ı 2,5 Mb olarak nasıl sıkıştırdın? Valla Hayret Ettim Doğrusu :) Birde BiGUI prosunu nerden bulacağız? birde faithbulder'u onlarıda eklersen seviniriz... 93 mb dı arviş ekle dim yani winrar a aldım kendisi küçültü 2 mb oldu bende şaşırdım
JacKSpaRoW ekinci dostum sana bir sorum birde ricam olucak soruyla başliyim bu video yu hangi programla çektin? rica:bide face yapım video su yaparsan iyi olur.
AkrepK. Face dökümanını yapamam zaman alır neco yapacakmış döküman ama resimli ama bu konuda video yu hangi programla çekitiğimi söylicem ve programı yayınlıcam birde FATBHBUİLDER ile BİGGUI yayınlıcam ama bir ara ok;);););););););)
JacKSpaRoW ya fatbh builderle bigguie ye herkez ulaşır o kolay sen sadece programın adını ver ben downloadını bulurm sadece isim lütfen
Efsane48 Orjinal Mesajı Yazan: ekinci Orjinal Mesajı Yazan: Efsane48 sağoalsın anlatım için... benim merak ettiğim 11 dakikalık görüntüyü 95 Mb'ı 2,5 Mb olarak nasıl sıkıştırdın? Valla Hayret Ettim Doğrusu :) Birde BiGUI prosunu nerden bulacağız? birde faithbulder'u onlarıda eklersen seviniriz... 93 mb dı arviş ekle dim yani winrar a aldım kendisi küçültü 2 mb oldu bende şaşırdım Şaşmamak Elde Değil :D Dediğim yani kullandığın programları eklersen seviniriz...
munzur10 harikasin harika..müthis anlatim..sunu anlamadim..aklinla bin yasa.. peki tümerin facesinden sonra digerlerini nasil yapacaz..yani tümer zdata_40...sonrakiler zdata 41,42,43 vs diyemi yapacaz...
AkrepK. Arkadaşlar anlatımda kullanan programları veriyorum... BİGGUI FATBHBUILDER Arkadaşlar buda video yu bilgisayardan çektiğim prgoram işinize yarayabilir ama kullanım hakkında bilgi vermicem bende kurcaladım buldum zaten çok basit... HC2.setup.exe
AkrepK. Orjinal Mesajı Yazan: munzur10 harikasin harika..müthis anlatim..sunu anlamadim..aklinla bin yasa.. peki tümerin facesinden sonra digerlerini nasil yapacaz..yani tümer zdata_40...sonrakiler zdata 41,42,43 vs diyemi yapacaz... Evet öyle
yasar_ibis herşey için tşkler kardeş böyle anlatılırsa herkez anlar diger programlar içinde saol şimdi sırada face bulmakta........ tebrikler;) :)
..ogalican.. Abi , maalesef ben bilmiyorum face oyuna aktarmayı e bildiğin gibi dün hemenpaylas.com kapatıldı , başka bir yere upload etme imkanın varmı ( www.dosyam.net gibi )
fOrZaONDER Aynı sorun bende de mevcut. Face aktarmayı ben de bilmiyorum ve HEMENPAYLAS.COM kapalı dosyayı başka bi yere upload edebilir misin? (Ör. Rapidshare.) Teşekkür ederiz...
MetiNouma kardes sana zahmet su ölü linkleri canlandır sabırsızlıkla senin deneyimlerinden yararlanmayı bekleyen bir kitle var:) elini cabuk tut