100. YIL İSYANI!..
Fenerbahçe'de isyan çıktı... Taraftarlar 2-2 biten Ankaraspor maçı sonrası Zico'nun istifasını istedi... Sarı lacivertli takıma gönül verenlerin öfkesinden yönetimde nasibini aldı... *Maraton.Com.Tr'nin * yorum köşesi Zico ve yönetime duyulan öfke mesajları ile doldu taştı... İşte isyan dolu yorumlardan bazıları:
"Artık git be Zico yeter kanser olmadan bırak yakamızı..."
Ufuk Alkılıç
"Arkadaşlar biraz gerçekçi olmak gerekirse artık Aziz Yıldırım'ın bu kulüpte süresi dolmuştur. Biran önce bize kazandırdığı tesislerden dolayı kendisine bir başarı plaketi verilmeli ve yeni bir başkan seçilmelidir. Yeter artık sportif başarı istiyoruz, iyi teknik direktör istiyoruz, paraya değil formaya aşık futbolcu istiyoruz."
Sensieda
"100'ncü yılda bize bu işkenceyi çektiren değerli yönetimimize, sevgili futbolcularımıza, çok çok değerli teknik ekibimize selam ve sevgilerimi yolluyorum!.."
İLHAN1907
"Zico bye bye..."
Osman
"Bu iş 100. yılda Zico'yla olmazzzz, transferler desen dökülüyor hepsi"
Tolga
"ZICO ISTIFA!!! Edu-Lugano-Deivid´i de yanında götür. Bilet parası benden..."
Fenerli İlkay
"Artık yeter bütün Türkiye'nin gördüğü Zico gerçeğini malesef yönetimimiz hala göremiyor. İddaa ediyorum Zico efendiyi Vestel'in başına getirsinler sezon sonunda küme düşerler. Yalvarıyoruz. Zico'dan bizi kurtarın. Artık dayanacak gücümüz kalmadı."
Ömer Ünlü
"Böyle küçük takımlardan gelip de Fenerbahçe gibi büyük bir takımın başına geçen teknik direktörler deplasmandan alınan bir puanı normal görür tabi kızamamak lazım!!! Bu takımın bi kişiliği yokki nasıl kişilik değiştirsin!!"
Hakan Boyracı
"Esas suç seni 100. yılımızda bu takıma getirerek kumar oynayan zihniyette, sende değil."
Okan Cangül
"Yaa lütfen bitsin bu işkence.. Zico büyük futbolcu olabilir. Biz bunu göremedik. Ancak teknik adamlığının sıfır olduğunu, beş para etmediğini görebiliyoruz. Bunu umarım yönetim ve Aziz Yıldırım da görüyodur.. Yoksa Zico'yla beraber yönetimi de gönderir bu büyük taraftar.. 100. yılımızda millete madara ettiler bizi... Yazık hemde çok yazık..."
Burak yılmaz
"Zico Fenerbahceden gitmesi lazim!! Daum bundan daha iyiydi."
Yılmaz
"Türkiye'ye gelen her yabancı hoca gibi güzel oynadık falan filan... Önümüzdeki maça hazır olacaz.. Ne hazırı, nerde yaşıyorsun Zico? Ankaraspor karsısında 2-0'ı koruyamıyorsan Newcastle senı İngiltere'de ne yapar biliyor musun? Teneke çalarlar arkandan haberin olmaz. Sen nasıl bır takımda teknik direktörlük yapıyorsun. Halen Fenerbahçe'nin büyüklüğünden haberin yok. Sen yanlızca günü kurtarıyorsun. Ha unutmadan. Bugün bence galibiyeti senin değil, Aykut Kocaman'ın kocaman takımı kaçırdı.. Saygılar..."
Serkan Mawi İnternet
"Artık sabrımız tükendi. Bir an önce herkesin aklını başına alması lazım. Biz taraftar olarak bu ülkede takımına en çok sahip çıkan taraftarız ama bizimde sabrımız taşıyor. Bir an önce Zico'nun gitmesi lazım bu takımdan. Ersun, Rıdvan ikilisi takımın başına gelsin."
Özgür
"Fener'in puan kaybetmesi mi yoksa Mehmet Yozgatlı'yı, Önder'i ve diğer geçen senenin o formamızı ıslatan ve analarının ak sütü gibi hak ettikleri o formaları kaybetmelerimi önemli. Bence yazık o canım futbolculara. Deivid'miş hadi canim. Luciano neredesin yeter artık."
Yıldıray Ayhan
"Sayın Zico bırak galibiyeti kaçırdık falan... O çok eleştirdiğiniz Daum olsaydı şimdi Fenerbahçe liderdi ve en yakın rakibine en az 7-8 puan atmıştı.. Ama sayın Aziz Yıldırım'ın populistlisliği yüzünden Daum gitti büyük futbolcu ZICO geldi. Ama sadece futbolculukta büyük doğruya doğru..."
Sinan Serttas
"Yorum yapmak için iki saat kadar bekledim. Çünkü maç sonu insan öfkeli oluyor ne yazacağı belli olmuyor. Şimdi Zico'nun şunu iyi bilmesi lazım. Yürümediğini görmek bir erdemdir. Maçı seyreden taraftarların acı çektiğini bilmek bir erdemdir. Gereğini yapmak bir erdemdir. Tabi bütün bunlar Zico erdemli ise. Kabahat Zico'yu getirende değildir, Zico'yu tutandadır. Hatada dönmekte insanlara mahsustur. Yarın Zico hala burda ise Fenerbahçe'nin İngiltere'de hiç şansı yoktur ve bunun sorumlusu Zico değil, onu tutanlar olacaktır. Fenerbahçe'nin yarın sabah takımın başına yerli bir hoca getirmesi şarttır. Çünkü UEFA maçları öncesi takımı tanıyan bir hocaya ihtiyaç vardır. Allah sonumuzu hayırlı etsin."
Uğur Soydan
"Bıraksana kardeşim suçlu benim deyip fubolcularını korumayı, bunun suçlusu başkan dahil hepinizsiniz. Ankara gibi sıradan bir takım karşısında 2 gollü galibiyeti koruyamıyorsan git emekli kuyruğuna gir. Tempol, süratli, ayağa paslı ve presli futbol oynamak bu kadar mı zor ya? Bunu uygulamayan futbolcuysa futbolcuyu değiş, hocaysa hocanı değiş, yoksa bu taraftar başkan dahil hepinizi değiştirecek. Bu futbolla umarım İngiltere'de 3'ten fazla yemeyiz. Bu takımda Alex, Servet, Faruk, Boliç, Ali Güneş, Washington, Besçasnik, Lugano ve adı şimdi aklıma gelmeyen kendi havasındaki futbolculara; Daum, Zico, Zeman gibi teknik kariyerleri sıfır olan hocaları bu camiaya getirenlere yazıklar olsun. Bu kadar yanlış üst üste yapılır mı? Daum'u desteklediğinin yarısı kadar LÖW ve RIDVAN'ı destekleseydin böyle mi olurdu?"
FUAT SAVAŞ
"Fenerbahçe,4-4-1-1 oynamalı... Sağ ve sol taraf 80 mt boş. Değil Kerim, Önder oynasa boş. Ankaragücü hazırlık maçında böyle oynadık formsuz Kemal bile Alex'ten daha yararlı oynadı. Atılan 2. veya 3 gol gibi bir gol daha atamadık asıl kadro ile N. United maçında fark olur ve Kayseri maçında aynı futbol oynanırsa 50 bin kişi Aziz Yıldırım'ı kovar. Artık Fenerbahçe taraftarı R. Carlosların peşinde değil. Gerçek Fenerbahçelileri istemeli. Real Madrid'den hala ders almıyoruz. O. Lyon gibi olmalıyız."
Mehmet Binlik
"40 derece ateşte maçı seyrettim. Bittiğinde sinirden ağlıyordum. Bir daha takım adam oluncaya kadar maça gitmeyeceğime, seyretmeyeceğime ve Fenerbahçe hakkında konuşmayacağıma yemin ettim."
Nihat Sarac
“Hep destek tam destek. Tamam iyi gününde de kotu gününde de takımımızın yanında olacağız. Fakat bu takıma ben teknik direktörlük yapsam ki bu konuda hiç bir tecrübem yok. Söz veriyorum bu takıma daha iyi bir kadroyla daha iyi bir futbol oynatırım. Yaa bi adam bu kadar mı futbol ruhundan anlamaz. Biz bu teknik direktörle kusura bakmayın ama bırak şampiyonluğu ilk 3’e belki gireriz. Bununla beraber UEFA’da gruptan çıkamayız. ÇÖZÜM: GÖNDER ZICO’YU, LUGANO’YU VE DEIVID EFENDİYİ. Onların yerine sadece ama sadece dünyaca kabul edilmiş, takım futbolunu bilen, futbolcularını idare edebilen, taktik anlayışını bilen bir teknik direktör getir. Söz veriyorum Fenerbahçe bu ligin tozunu attırır. Saygılarımızla Kızgın Fenerli..”
Selahattin Güneş
MARATON.COM.TR ÖZEL...miş
isyan noktasına geldik neyazıkki 100.yılımızda...