XII **Beyler sizce oyundaki ligleri sıralasak TSL kaçıncı olur.Daha ilk sene..Ben bizden daha kötü yapılan bi lig warmı oyunda onu merak ediyorum??**
Fifa_delisi10 Benim sıralamam bu Premier lig La liga Bundesliga İtalya seri Fransa ligi Hollanda ligi Turcell Süper lig Brezilya Ligi İsviçre ligi İsveç ligi
Beirrut bnmde umduğumdan daha iyi yapmışlar tslyi hele spikerin 3 büyüklerin hemen hemen bütün oyuncuların isimlerini sölemesi büyük süpriz oldu benm için ;)
_FT_9 Orjinal Mesajı Yazan: Fifa_delisi10 Benim sıralamam bu Premier lig La liga Bundesliga İtalya seri Fransa ligi Hollanda ligi Turcell Süper lig Brezilya Ligi İsviçre ligi İsveç ligi bende böyle düşünüyorum
jewel_ma20 Premier lig La liga Bundesliga Fransa ligi İtalya seri A Potekiz Ligi (3 tane stadları var (porto,benfica,s.lizbon) Hollanda ligi Turcell Süper lig
phatuphatu İngiltere Ligi , İspanya Ligi , İtalya Ligi , Alman Ligi , Fransız Ligi , Hollanda Ligi ve Turcell Super League
semih toraman bir çok lig bizden kötü ama benim sıralamam Premier lig La liga İtalya seri bundesliga Fransa ligi Hollanda ligi Turcell Süper lig Brezilya Ligi İsviçre ligi İsveç ligi vs vs vs vs
PetRe Premier league,La liga,Seria A,Fransa ligi,bundesliga,Hollanda ligi,Brezilya ligi Turkcell super lig
ermiss bence baya ii durumdayız bunu anlamak için ecc deki türk takımlarının durumlarına bakabilrisiniz fb gs hep gruptan çıkıolar