spawn17 yaptıgın facelerın arasında en iyisi ümit karan olmus bu calısman cok basarılı olmus insallah fenerın facelerınıde boyle guzel yaparsın. Harcadıgın emek ıcın tesekkurler
spawn17 tumerin yuzu bıraz kırmızı olmus saclarıda biraz eskı fılm artrıslerıne benzemıs bide menudekı kadro dılzlımındekı tumerın yuzu degısmemıs ama gercekten cok benzıyo cok basarılısın yeni fener facelerini bekliyoruz
JacKSpaRoW uzun zaman aradan sonra yeniden facelerimle karşınızdayım yeni faceim kral... update bittikten sonra setup şeklinde yayınlıuyıcam
JacKSpaRoW cretion master hiç kullanmadım yardımcı olamıyıcağım ama patch hazırlıyorum ozman oyunda göreblirsin
SASA 22 ILIC abi ALLAH RIZASI icin sasa ilic in face ini yapip setup halina getirr lütfen abi yalvalriyorum !
JacKSpaRoW bence güzel oldu ama sizin update istediğiniz beyenmediğiniz yerler warsa söleyin update çekerim Başlıkları değişemiyorum bi türlü yardımcı olablicek olan warmı eskisi gibi değişmiyor
trapdoor SE Hakan ve Nistelroy sadece andırıyor ama bence oyuna koymak için yeterli değiller... ama birazdaha çalışırsan güzel olucaklar gibi
ketur evet kardes iyi calisma ama hakan a update ceksen daha iyi olur biraz daha saç falan atsan iyi olur birde bir istegim olacaktui kardes tuncay sanli face yaparmisin setup halinde hakan la birlikte falan