phatuphatu kuranyi nin mi üzerine yapılmış ne???bence de gsl değil ama emeğe saygı inşallah daha kaliteli faceler yaparsın;)
JacKSpaRoW Orjinal Mesajı Yazan: c o n q u e r o r kuranyi nin mi üzerine yapılmış ne???bence de gsl değil ama emeğe saygı inşallah daha kaliteli faceler yaparsın;) face ler zaten yapıcağın kişiye oynda en çok benzeyen oyuncunun üstüne yapılır.ardada bana göre oyunda en çok kuranyiye benzi yor o yüzden o.iyi dileklerin için teşşekürler
JacKSpaRoW rooney face umarım bunu beyenirsiniz.bu arada oyunda ronney var biliyorum ama ben farklılaştırdım daha güsel duruyo maçlarda buyurun.
JacKSpaRoW Rüştünün resmini bulmak çok zor oldu ve de sonuçta iyi bir resim bulamadım ama bulduğum resimdende bu çıktı.yorumlarınız İçin teşşekür ederim.
JacKSpaRoW Bu adam beni bitirdi ama güzel oldu gerçekten. rüştünün kulakları resimden kaynaklanıyor ve oyunda gözükmüyor.
XII **Bunların tümerinki gibi direk oyuna atacağımız bi yama olacakmı?bide ALex'in faceini yapmayı denesen müthiş olcak ;)**
JacKSpaRoW Orjinal Mesajı Yazan: XII Bunların tümerinki gibi direk oyuna atacağımız bi yama olacakmı?bide ALex'in faceini yapmayı denesen müthiş olcak ;) patch tabiki olucak ama biraz daha toplamayı düşünüyorum alex için çalışmalara başlıyorum şimdi