Eagle_Claw Yav gece maçı nasıl açılıo manager modda gündüz maç yapmaktan gına geldi stadium patchleri falan mı açıorz manager modda hem gündüz olyo.:S
m0K0k0 manager modda bazı maçlar gece oluyor oda kupa maçları türkiye,şampiyonlar ligi,uefa kupası maçları fln ama normalde sabah oluyor maçlar
_FT_9 bende gece maçlarıda var ama bazılarında yokmuş birisi şu arkadaşa yardım etsin ayrıca dostum normal dostluk maçları yaptığında gecemi gündüzmü olduğuna sen kara veriyosun tmm mi..
Sadomazohist Ya normalde var aslında da... Ben daha 1.5 sezon yaptım toplasam 3-4 maç yaptım lig maçı olarak. Zaten kupa maçları hep gece.
Fifa_delisi10 Orjinal Mesajı Yazan: Eagle_Claw Peki normalde nasıl gece maçı oluyor? stadlara göre değişiyor ama normal gece maçı yapmak istiosan Takım seçeerken Q ya basıp heva durumunu we stadı ayarlıyabilirsin menajer modda da güneşli hafif bulutlu bazen yağmurlu we gece maçları war gece maçları fikstüre göre oluo hep gündüz diil yani
fifammm arkadaşlar gece maçı nasıl oluyo bilionuzmu şimdi takım seçerken orda oklar war sağ we sol işaret li onlara basın gece gündüz ve stadyum seçioruz :)
pctech yahu adama "manager mode" için soruyor, normalde o da biliyordur nasıl yapılacağını :) bunun için bir patch vardı eskiden, 2007 için de çıkar mutlaka
Eagle_Claw Orjinal Mesajı Yazan: pctech yahu adama "manager mode" için soruyor, normalde o da biliyordur nasıl yapılacağını :) bunun için bir patch vardı eskiden, 2007 için de çıkar mutlaka Eski eskinin derdinden anlar :D (kayıt tarihi 2002:rolleyes: )