burndragon Orjinal Mesajı Yazan: Fifa_delisi10 ayrıca sağlam no dvd crack de war ikiside işe yarıyor doğru söylüyorsun var ama bazılarında menülerde girişlerde yavaşlama oluyor hatta geçen gün denemek için crack ladım 3 adet virüs programından geçirmeme rağmen çökertti bilgisayarı...önce oyun açılırken kastı sonra modem gitti sistem geri dönüşümü yapmadı sonunda format ee olsun arkadaşlara virüs girmesin bizde patlasın önemli değil....nasılsa 15 günde bir formatlıyoruz:)
Fifa_delisi10 Orjinal Mesajı Yazan: burndragon Orjinal Mesajı Yazan: Fifa_delisi10 ayrıca sağlam no dvd crack de war ikiside işe yarıyor doğeru söylüyorsun vara ama bazılarında menülerde girişlerde yavaşlama oluyor hatta geçen gün denemek için crackladım 3 adet virüs programından geçirmeme rağmen çökertti biligsayarı...önce oyun açılırken kastı sonramodem gitti sistem geri dönüşümü yapmadı sonunda format ee olsun arkadaşlara virüs girmesin bizde patlasın önemli değil.... kendim upload ettm pc den no dvd crack we gönderdiğim çoğu arkadasa yaradı http://www.sendspace.com/file/bd6zmk
burndragon deniyelim bakalım patlarsa alıştık zaten mubarek gönüllü test merkezi olduk güncel oyunları ,programları test etme crack lama her türlü faliyet var peki gelir para=0 ,dua=????? :)