03Gs1905 Orjinal Mesajı Yazan: ΒęŠŢτ™ 7·ЯỖИДŁĐỖ·® Bunun taklidini çok iyi yapıom :cool: Türkiye'de emrah taklidi yapamayana zaten kız bile vermiyorlar.. :D
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: 03Gs1905 Orjinal Mesajı Yazan: ΒęŠŢτ™ 7·ЯỖИДŁĐỖ·® Bunun taklidini çok iyi yapıom :cool: Türkiye'de emrah taklidi yapamayana zaten kız bile vermiyorlar.. :D Ama öle böle değil manyax ötesi bişi (:
03Gs1905 Bilirim benim amcaoğluda yapar öyle emrah taklidi.Beraber eski türk filimlerine çok dublaj yapmışlığımız vardır.Ama burada yayınlamam :D
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: 03Gs1905 Bilirim benim amcaoğluda yapar öyle emrah taklidi.Beraber eski türk filimlerine çok dublaj yapmışlığımız vardır.Ama burada yayınlamam :D Valla ben olsam bende yayınlamam zaten ama şimdi bu adam böle triplere girio yaa bunu yönetmen mi sölüodur yoksa allah vergisi mi :D
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: Last_Blow Ulaş bekliyoruz :D Yok artık daha neler :p Get Yutubede arat çok vardır taklidini yapan :p
Last_Blow Orjinal Mesajı Yazan: ΒęŠŢτ™ 7·ЯỖИДŁĐỖ·® Orjinal Mesajı Yazan: Last_Blow Ulaş bekliyoruz :D Yok artık daha neler :p Get Yutubede arat çok vardır taklidini yapan :p Bırak onların yaptığı kalitesiz. Biz senin daha kaliteli yaptığına inanıyoruz. :p
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: Last_Blow Bırak onların yaptığı kalitesiz. Biz senin daha kaliteli yaptığına inanıyoruz. :p Gaz iyi veriosun :D Ama kamera karşısında çok kasıoz kendimizi yaa tam performans gerçekleşmio :p