engin Selam arkadaşlar ben manager modda bir oyuncuyu transfer etmek istiyorum ama orada istediği fiyatın üstünde versemde oyuncular gelmiyor bana takımım chealsea.. bu arada bilet fiyatlarını yükseltici patch falan yok mu yaw..Teşekkürler....
Fifa_delisi10 sadece oyuncularla bitmiyor iş klüplerlede alakalı çok yıldız bir oyuncu almak istiosn heralde gelmek isterse gelebilir ama yıldız oyuncunun bi altını alırsan büyük ihtimal gelir ilk sezon başarılarına göre gelirler sonra 2.sezon istediklerin blet fiyatı yükseltici patch war her yerde fifadelisi we fifax bak derim (reklama girmesin tam adresini yazmadım ok
PetRe ben fenerbahçe ile kötü gitmeme ragmen m.united alexe astronomk bi teklif yaptı.tabi kabul etmedım:rolleyes:
feaRneveR Galatasaray da Arda dünya yıldızı oluyor :) onu sattım C.Ronaldo ve Messi yi aldım :) sonra onları iki katı fiyatına başka takımalra sattım. ( C.ronaldo yu 25 milyon dolara aldıım M.United e 80 milyon dolara sattım ) Arda yı bi daha aldım düşük fiyata sonra yanına Aaron Lennon -Nuri Şahin -Vincent Kompany -John Terry -Peter Crouch ve Obafemi Martins i aldım.. hepsi milyonlarca dolar :) Bir de genç ve otalama 70-75 gücü olanları alıyorum yaşı 25 ten ne kadar ufaksa o kadar iyi 27 28 den sonra satın zengin olun :)