Mozzy Kur'an-ı Kerim dede cinlerin ve ruhların varlığından bahsediliyor. Bazen cinler de gözükebilir ama bu video montaj da olabilir.
phatuphatu hayaletlerden cinlerden vb. şelerden tırsdığım için video ya bakmamakta fayda buluyorum...:rolleyes:
KalkVeSavas aynı yaratığın başka bir vidyosu daha vardı,bu yaratık sadece sağa solo dönebiliyor :). o da gece görüşü kamerasıydı. Bir orman+gece kamerası = hayalet not : onun da gözleri parlıyordu. uydurmadır efendim,inanmayınız.
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: haeroon Bence adam daha korkunç görünüyor. Kız ondan daha sempatik.:) evet:Dkızın ismini sölüyo oda bakıyo .:d şimdi meraklandı daha çok arkadaşlar :D bide kaçıypo bakınca zuahahah
NKFVAS Orjinal Mesajı Yazan: SAKA_ONUR bende bakmıyım korktuğumdan deilde sevmiorm böle şeyleri :) +1 :D
ozman89 Orjinal Mesajı Yazan: emr2451 ya kızı oğlanı nasıl görüyosunuz kapkaranlık bir vidyo bu Bende en basında öle sandım ama sonuna dogru beyaz bisey giymiş bi kız oturuyo orda adam sesleniyo kız adama dogru bakıyo kızın gözleri parlıyo zaten belli oluyo hemen dikkatlice bakarsan görürsün.Bide size uyarım şudurki gece izlemeyin ben gece izledimde.Msjı gönderme zamanıma bakın saat kacta izlediğimi anlarsınız:o