sözümün arkasındayım hakanın attığı golleri necati de atardı.ilk golde zaten top kafaya gelio öle süper bi kafaya gerek yok bırak necatiyi ben bile atarım o kafa golünü...ikinci golde zaten penaltıdan bir penaltı oranı zaten %90 gene diom necati onu da atardı...üçüncü golü kaçırıodu nerdeyse boş kaleye üst direğe atıo DÖNEN topa vuruo necati dönen mönen anlamaz ilk geldiği an atardı golü...son gol zaten bebek işi kalecinin önünde adamlar var bi an hakan ın önüne düştü top o da gereği gibi vurdu aynen necatinin de önüne düşse oda aynısını yapardı...++++++hakan %95 lik golü kaçırdı boş kaleye atamadı necati onu da atardı gene diom bırak necatiyi ben bile atardım...
sonuç olarak hakanı ben gene beğenmedim...ve gene yedek kalması lazım diom...çok kaliteli forwetlerimiz var bizim necati karan kahveci tekke halil hatta kadroya alınmayan gökhan ünal...hakan bugün sadece şanslıydı...
haa bi de ben hakan ı sevmiomuyum hayır tam aksine necati ve messi den sonra en sevdiğim 3. futbolcu ama ben teknik hoca olsam olamayacağımı da biliom sonra sen olamassın diğe garip garip şeler sölemeyin yani ben olsam sistemi kökten değişirim hakan ı da yanımda oturturum...
kapak mapakmış LENNOX sana hiçbişi diyemiicem dostlum neyse...
gördüğünüz gibi sözlerimin arkasındayım arkasında da olcam bu kadar...