survivor Arkadaşlar FİFA 06 da ya da 07 de top sektirme nasıl yapılıyor bu yolla adam gaçme vs.. işte örnek video combo yapmış adam resmen "> ayrıca şu video nun 40.saniyesindeki top sektirme hareketi muhteşem "> yapabilen varsa paylaşırsa sevinirim...
ByDomin ya arkadas o 40. saniyedeki hareketi yaptım c.ronaldoyla ama bi kez yaptım yaa deniyorum deniyorum olmuyo yapamadım ama yaparsam nasıl oldugunu solıcem ;)
oguzmen hadee bee, bu hareketlerin hepsi varmı yaa arkadaşlar??? Bizde hareket bulduk die sewinioduk daha yarısını yapamadım :(
emreke hiç bir hareket yok ya da varda biz yapamıyoruz,aslında biz de yapabiliriz ama kombinasyon tuşları çok karışık.
ByDomin evet ya ben c.ronaldoyla yaptım villa nın hareketini ama nasıl yaptım bilmiyom tekrar ugrastım olmuyo ama bi cok hareketi yapıyomMMMm
survivor arkadaşlar C ve Z tuşuna birlikte basarak sağ sol yaparken bazen top sekiyor ama devam edemiyor kesin kapan var mı bize anlatabilecek çok hayra geçer, hatırlıyorum önceki fifalarda vardı sanki bi kombinasyon ...