the_pumper arkadaşlar formalar yapmaya başladım artık bu ilk çalışmam bence idare eder ilk çalışmam olduğu için sizin beğeninize bağlı iyi yada kötü yorumalar bekliyorum :D
the_pumper turkcell süper lig deki formalara devam... şimdide gaziantepspor iç saha dış saha formaları...
the_pumper :@ :@ ya ne alıntısı ya arkadaşlar lütfen ya bu tüpe düz hırsızlığa sürüklüyorsunuz ya allahım ya bu logoların falan bende dosyaları var nie elalemin logosunu alıyım..............................
SirEren güzel sayılırda bu forma çeşidinde yapma bence wedo abini kullandığı var onunla yap derim ben forumda bulabilirsin onu bulamazsan yardım edeyim bide biraz kaba olmuş gibi o turkcell logosu biyeride küçük olmuş boğazı ama yinede good bende yeni forma yapmaya başladım bu arada
SirEren birde seni rencide etmek gibi olmasın ama bu biraz feynk e benziyo yani sahteye sanki başka bir formanı üstüne paintde logo felan atmışsın gibi tam olarak bilemem ya sahte yada pothoshopu kullanmayı daha tam bilmiyosun
ЦОĿKÁИ umarım iyi bir başlangıç olur.. Ama bazılarında kopyalayıp yapıştırmışsın sadece kendi çalışman olsun kimseden birşeyler alma...
rashhed güzel olmuş ben bi kere 2006 world cup ta ermenistan formasına küfürler yazmıştım ama güzel olmuştu:D