JacKSpaRoW d ye çok fazla yüklemendeden oyuncu topa gelene kadar hatta vuruncaya kadar istedğin yöne basılı tutup vurucaksın çok zor bişey deil
taso0207 shift ile kullanmayı dene bakalım sorun devam edeck mi? Ben shift ile kullanıyorum ve sorun yaşamıyorum. Bu arada yön vermeyi de unutma.
htopdas penaltı atışları kötü olmuş,D ye sonuna kadar bastığım halde top dışarı hiç çıkmıyor hep kaleye gidiyor niye böyle bişey yaptılar anlamadım.
FaRCoN kötü filan değil bence çok güzel olmuş pese benzetmişler.Bazı oyuncular direkten döndürüyo filan.
ONUR KANIK Orjinal Mesajı Yazan: hicbisey arkadaşlar bi türlü beceremedim nası penaltı atılıyo ya ??? sen bunu bilmiyosan bide pencereden atlamayı dene :)
hicbisey Orjinal Mesajı Yazan: ulkucuneo Orjinal Mesajı Yazan: hicbisey arkadaşlar bi türlü beceremedim nası penaltı atılıyo ya ??? sen bunu bilmiyosan bide pencereden atlamayı dene :) :confused: nasıl ?? (not;umarım oyunu oynamışsındır..)
capkin_olgun Orjinal Mesajı Yazan: FaRCoN kötü filan değil bence çok güzel olmuş pese benzetmişler.Bazı oyuncular direkten döndürüyo filan. al bi dandik takım nasl kaçıyo dışarı :D