futbolog ben oyuncu alırken zorla alıyorum.çoğu zaman da fazla para vermek zorunda kalıyorum.ayrıca oyuncu satarken pazarlık yapmaya çalıştığımda;örneğin beğendiğim bi futbolcuma teklif geldiğinde para kazanabilmek için fiyatı yükseltiyorum bu seferde vazgeçiyorlar.Bazı arkadaşlar 100 milyon$ lardan felan bahsediyorlar.30 milyonluk adama 100 milyon veriyolar diye.bende alexsandr kerzhakov senede 55 golden aşağı atmıyo ama öyle yüksek bi teklifte gelmedi şimdiye kadar.Nasıl oluyor bu iş ????
Ridah oyuncunun Saldırganlık, Kararlar ve Topsuz Alan özelliklerinin yüksek olması milli takımında düzenli olarak yer bulması ve en az 40 gol atması gerek 100 milyon dolar vermeleri için benim Martins'e Chelsea 110milyon dolar vermişti N'Zogbia'ya 50
[silindi] bunun için en ii örnek vicenzo iaquinta yı al 2 sene sora gör kaça satıosn tuncay ı real e 80 Milyon YTL artı %20 bidahaki satışından pay şekliyle real e satmıştım ki hilesiz oluo bazen yani
futbolog Orjinal Mesajı Yazan: Ridah oyuncunun Saldırganlık, Kararlar ve Topsuz Alan özelliklerinin yüksek olması milli takımında düzenli olarak yer bulması ve en az 40 gol atması gerek 100 milyon dolar vermeleri için benim Martins'e Chelsea 110milyon dolar vermişti N'Zogbia'ya 50 bu özelliklerin hepsi ve fazlası mevcut zaten Kerzhakov'da.Ama henüz teklif gelmedi.Aslında bana daha çok transfer için pazarlık tekniği lazım.Adamlar diyelimki; 20 milyon verdiler.Benim bu teklifte ne kadarlık oynama yapmam gerekiyor ki vazgeçmesinler ve tekliflerini artırmaya devam etsinler.
oguz_600 20 teklif ederlerse takımına göre yani büyük bi takımsa 35 40 hatta 50 ye kadar çıkarabilirsin..
m_balgo transfer etmek istediğin oyuncunu henüz yeni kontrat imzalamışsa yada bitmesine 4 yıl varsa kulüp satmaya sıcak bakmıyo astronomik rakamlara çıkmak zorunda kalıyosun..
Hqmi pazarlık yapınca hemen redediyorlar ama biz transfer teklifi yapsa çekebildikleri kadar yukarı çekiyolar fiyatı bizde teklifi kabul ettiğimiz için kazıklanmış oluyoruz