Ya benim çok sinirlendiğim ve anlamadığım birşey var bazı arkadaşlarımız burda yapmayı bildiği hareketler oluğu helde bizimle paylaşmıyor. Ama forumda ona yardımcı olabilecek birşey olduğu zaman sömürüyor. Lütfen paylaşalım sanki o hareketi sen yazdın fifaya, eni sonu öğrenilecek, ama daha fazla vakit kaybetmeme ve kaybetmemize sebeb olucak paylaşmamanız!!!
Ben keşfettiklerimi pek birşey keşfetmiş olmasamda sizinle paylaşmak isterim,, C.ronaldo, Robinho, Ronaldinho gibi oyuncuların özel hareketleri var. Örnek vererek anlatiyim Mesela ronaldinhoyla kaleye doğru giderken shifte ve ileriye basılı tutuyoruz sonra elimizi bunlardan çekmeden iki aşşağı bir yukarı yapıyoruz ve ronaldinho yapıyor. C.Ronaldoyla bacak arasında dolandırıp fake yapıyor, robinhoyla bilindik rakibin üzerine doğru 2-3 kez ayağında dolandırıp kenarlara çekiyor.. Gerçekten çok estetik hareketler =) bu oyuncularda tahminen vardır düşüncesiyle denedim diğer yıldızlarda denemedim siz bulduğunuz oyuncuları burda bizmle paylaşırsanız sevinirim. Birde her oyuncuyla ileri doğru giderken shifte basılı tutup ileri geri ileri geri yaptığımızda topu ayağıyla kaldırıyor ve bu hareketle birkaç tuşu daha bağlamamız halinde farklı birşeyler yapıyor ama onu bulamadım rastgele birkaç kez yaptım :// bir hareket daha var c.ronaldoyla buldum ilk videodaki arkası dönükken topukla vurup beşliğinden atmak onuda eğer sizde benimle birşeyler paylaşırsanız veya hiçbirşey bilmiyorsanız sömürücü olmadan bir teşekkürü çok görmesseniz paylaşırım :)