*Arkadaşlar managerliğe galatasarayla başladım.ve bir şey dikkatimi çekti ilk alırken.türkiyede gerçek zamanlı olarak maddi durumu kötü olan bi takım nasıl oluyorda fifada türkiye kulupleri içinde (fenerbahçe ve bjk dururken) başlangıç bütçesi en iyi olan kulüb olur? Neyse bir başka şaşırtıcı şey ise ea bu sene bizleri sıkmak istememiş olacak ki kariyerliğe girer girmez büyük kulüblerle karşı karşıyayız.Bu durumun kuşkusuz iyi tarafı olduğu gibi gerçeklikten kopuk olan kötü tarafıda var.malumunuz fifa 06 da ek özellik sayesinde bunu açabiliyorduk.
*Galatasarala kariyer yaptığım her gün fifanın manager modda neleri değiştirdiğini büyük bir heyecanla gördüm ve bu beni etkiledi.Mesela en basitinden önceleri ayda bir çıktığımız gazateye artık neredeyse her maçtan sonra çıkıyoruz.Bu güzel bi şey.Daha sonra bize gelen mailler artık daha yoğun ve takımı idaremiz daha çok bizde.Hemen hemen herşeyi bize soruyorlar.Ve size bir ipucu! Bunu ingilizcesi iyi olmayan arkadaşlar için söylüyorum.Managerlikte gelen maillerdeki bilgi ve sorulan sorularda genellikle ilk seçeneği seçmeniz sizin yararınıza olabilir.Şayet ilk seçenek ılımlı bi yanıt demek oluyor.En alttaki seçim yönetimle aranızı açabilir ve genelde red cevabı nitelğinde oluyor.
*Gelelelim çoğu arkadaşın yakındığı bi soruna! "Maçları kazansam dahi param eksiye giidyor ne yaptıysam yaranamadım ve beni attılar." bu yakınmalara bazı ipuçlarıyla son verebiliriz arkadaşlar.Öncelikle takım 3-4 yıldız arası bi şeyse yıldız oyuncu almaya kalkmayın.En azından ilk yıl.Daha sonra ise;
-Oyun içindeki antrenörlere biraz para yedirin.sus payı olarak işe yarıyor.onları paraya kıyıp yükseltmezseniz eğer ilerde başınıza daha büyük külfetler getiriyor.
-Staf uprageleri paranız oldukça yenileyin.
-Gelen emaillerde ilk seçeneği seçmeniz yararınıza olacaktır.arada birde 2.yi seçebilir yönetime kendinizi kabul ettirebilirisniz.:)
-Maçları yenmeye bakın,özllikle derbi maçlarına dikkat edin.Sezonun ilk çalarını siz oynayın ve bol gollü biitirin.Bunu yapmanız daha sonraları simulasyon olarak geçtiğiniz maçlarda sizin yararınıza olacaktır.FIFA ilkleri asla unutmuyor ve sizi iyi bi şekilde tanıyor.Otomatik yaptığınız maçlarda başarılı sonuçlar çıkıyor.
-Transfer sezonu açılmadan oyuncu arayıp,beğendiklerinizi shorlist listesine ekleyin(üstüne enterlayın) daha sonra hem zaman kazanmış olursunuz hemde ilgilendiğinizi oyuncuya göstermiş olursunuz.
Okuduğunuz için teşekkürler.Umarım yardımcı olmuşumdur...Başarılar