caltun :eek: Arkadaşlar zar zor uğraşmalarım sonucu fifa07 yi yükledim ama şimdide play diyorum tam oyuna girecekmiş gibi oluyor siyah ekran oluyor ve ardından çıkıyor.Crack te yaptım prog.filestaki ea klasörüne neden olabiir yardımlarınızı bekliyrum pls...
phatuphatu dostlum aynısı bende oluyor siyah bi ekran çıkıo oyuna gircek diğe sevinmiştim bi baktım olmuo girmio...
FIFA_men arkadaş büyük ihtimalle oyunu bilgisayarın kaldırmıyor.sistem özelliklerinide söylersen net cevabı iletirim.
aykutadar EWET AYNISI BENDEDE OLDU AZDAHA CD CİYİ DÖVECEKTİM BOZUK CD Yİ VERDİ DİYE BENİM SİSTEM ÖZELLİKRİM AMD Athlon(tm) xp 1.18 GHz,512 MB RAM ATİ RADEON 9200 SE 128 MB 80GB HARDDİSK
caltun dOSTUM BİLGİSAYARIM YENİ KALDIRMAMASI İMKANSIZ BÜTÜN OYUNLAR AÇILIYOR ONLA ALAKASI YOK.CD DE SORUN VAR BENCE.
promethean ben diyim sana 2 nızınde dvd nın aynı kopyadan cıkma ihtimali bu kopyanın bozu olma ihtimali ... yada ekran kartı driveri ve ya directx surum sorunu dur sizdeki
SkyJacker. ekran kartının güncel bir sürümünü yüklersen sorunun çözülebilir veya fifa07.exenin uyumluluk modunu win98 olmazsa win2000 yapmayı dene .bu zayıf bir ihtimal:)
promethean bu arada bende beım bilgisayrdan sıkıldım gecen yık almıstım ati 9600xt 256 mb 128 bit kart bu sene degiştiricem bende
aykutadar arkadaşlar ben sorunu buldum herhalde bendede böyleyapıyo ekran kartı sildim program ekle kaldırdan ve aygıt yöneticisinden sonra pc yi kapattım açtın kurdum akran kartın güncel versiyonunu oyunuda yeniden kurdum tıkladım fifa 07 üztüne oyun açıldı
saydam ATI 9600 ile bu oyunda memnun olmamamk imkansız o dediginiz sorun benim yegenimin pc de oluyor biraz bekleyin o siyah ekranda oyuna girecektir ancak menülerde agır lıklar var oyunda bi sorun olmuyor ama menu ler yavaş acılıyor keza oyunda öyle