mmk sizlere yaptığım Chelsea Yüzpaketini sunuyorum..önce ss'ler: Rapid Share Download Hemen Paylaş Download Not:Resimlerin boyutları 95-95 dir.Dosyanın boyutu 665 kb'dir.. Nasıl yüklenilebileceği içinde anlatılmaktadır... yorumlarınızı bekliyorum...
mmk sağolun,eğer bu ilgi görürse dünyanın gözde futbolcularından oluşan bir facepack daha yapmayı düşünüyorum...
Shevchenko saol bisey daha.fm 07 demo cikti 2-3 hafta sonra da full oyunu cikcak artik bu 06 icin face pack isi pek mantikli degil gibi ama 06 faceleri fm 07de calisma gibi bi durumu varsa yap derim yoksa pek ilgi gormez diye dusunuyorum
..Nicklas.. Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko saol bisey daha.fm 07 demo cikti 2-3 hafta sonra da full oyunu cikcak artik bu 06 icin face pack isi pek mantikli degil gibi ama 06 faceleri fm 07de calisma gibi bi durumu varsa yap derim yoksa pek ilgi gormez diye dusunuyorum full çıktıda biz mi yapmıyoruz
mmk Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko saol bisey daha.fm 07 demo cikti 2-3 hafta sonra da full oyunu cikcak artik bu 06 icin face pack isi pek mantikli degil gibi ama 06 faceleri fm 07de calisma gibi bi durumu varsa yap derim yoksa pek ilgi gormez diye dusunuyorum evet zaten onun için yapıyorum..bu paketi de zaten onun için yaptım.oyunun içeriğinin değişeceğini düşünmediğimden aynı şekilde yüklenilebilir...
Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: aNtQniQ_cAsSanQ_lq Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko saol bisey daha.fm 07 demo cikti 2-3 hafta sonra da full oyunu cikcak artik bu 06 icin face pack isi pek mantikli degil gibi ama 06 faceleri fm 07de calisma gibi bi durumu varsa yap derim yoksa pek ilgi gormez diye dusunuyorum full çıktıda biz mi yapmıyoruz bu yazıdan nasıl bunu cıkardın anlamıyorum! ben yapmayın falan mı diyorum muhammet insallah dedigin gibi olur da face packlaeri 07de de kullanırız
..Nicklas.. Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: aNtQniQ_cAsSanQ_lq Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko saol bisey daha.fm 07 demo cikti 2-3 hafta sonra da full oyunu cikcak artik bu 06 icin face pack isi pek mantikli degil gibi ama 06 faceleri fm 07de calisma gibi bi durumu varsa yap derim yoksa pek ilgi gormez diye dusunuyorum full çıktıda biz mi yapmıyoruz bu yazıdan nasıl bunu cıkardın anlamıyorum! ben yapmayın falan mı diyorum muhammet insallah dedigin gibi olur da face packlaeri 07de de kullanırız fm 2007 çıkacak die fm2006 ya face yapmayacak mıyız fm2007 çıksın onada yaparız şimdi fm2006 war ona yapıoruz;)
mmk Orjinal Mesajı Yazan: aNtQniQ_cAsSanQ_lq fm 2007 çıkacak die fm2006 ya face yapmayacak mıyız fm2007 çıksın onada yaparız şimdi fm2006 war ona yapıoruz;) oyunun versiyonu değişecek değil ya.aynısı tekrar rahatlıkla 2007 için de yapılabilir..ki bence bunlar da olur 2007 ye..
..Nicklas.. Orjinal Mesajı Yazan: mmk Orjinal Mesajı Yazan: aNtQniQ_cAsSanQ_lq fm 2007 çıkacak die fm2006 ya face yapmayacak mıyız fm2007 çıksın onada yaparız şimdi fm2006 war ona yapıoruz;) oyunun versiyonu değişecek değil ya.aynısı tekrar rahatlıkla 2007 için de yapılabilir..ki bence bunlar da olur 2007 ye.. dosya sistemi değişmezse(hiç sanmam değişmez)olur fm2007 ye ama oyuncu id leri farklı olabilir belki
mmk evet,çalışmamın 4te 3ü bitti :) işte ssler: bu konuyu açmamın sebebi gördüğünüz hataları bildirmeniz ve benim iş işten geçmeden değiştirmem ve istediğiniz özel futbolcular varsa onların yüzünü eklemem...