JeeK Arkadaşlar oyunu kurdum crackinide yaptım... Ama oyuna giremiyorum sürekli bu uyarıyı veriyor... 4 cd rarlı. Daha öncede böyle oyunlar kurdum. Please insert the FIFA 07 play disc in to the driver and select Retry. Select Cancel to quit out.
BeKTaS F1GO cd nin içinde craks var onu yap kardeş daha sonra daemon tools la image i daemon tools la insert le yine olmazsa pm at ayrdımcı olurum yasak çünkü craks vermek
JeeK Bu cdlerin içinde deamon tools yok. 4 cd rar lı c de kendi yaptığım bi klasörün içine çıkarttım rarları. Tek tek 4cd ye kadar istedi ve çıkartma bitti. Daha sonra o klasörün içinde oluşan AutoRun a tıkladım english dili seçip serialı girip kurdum 100 e kadar geldi ve kurulum bitti. Daha sonra c de daha önce yaptığım klasörün içinde oluşan crack klasörüne girip fifa07 exe yi proğramfiles deki EASPORT fifa07 klasörünün içine yapıştırdım ve evet dedim. Deamon tools'un hangi sürümü lazım??? bende v.3.47 var olur mu?
ThE_FaMeRa ewet ve ben garanti çözün diye konu açtım ve garantı yani oyunu sorunsuz oynayın. http://soccercenter.net/forum/konu/73202/FIFA-07-Kurulumda-sorun-yasayanlara-Garanti-Cozum/
JeeK Orjinal Mesajı Yazan: 7.BuRaK Oyun Daemon Toolssuz çalışıyor gereksiz yani o Hmmmm o zaman bu cd lerde sorun var aldığım yerde tanıdık sormamıştımda denediniz mi diye neyse keşke deamon toolslu olsaydıda oynayabilseydik anasini satim :) saol önerilerin için.
fifaslan07 bn oyunu netten indirdim crack yaptım bndede bu hata oldu snra oyunun setupını bos bi dvdye cektim taktım dvdyi ve calıstı