NKFVAS Evet arkadaslar artik bizde biseyler yapalim dedik FIFA icin:) ve, ilk Yamam Galatasaray Pankartlari: Resim: Link: http://rapidshare.de/files/34865787/GS-Pankart.rar umarim beyenirsiniz iyi oyunlar;) Yakinda BJK icinde yapacam
Server teşekkürler , birde chant convert olayını yapabilsek, wimpdit adlı asf cevirici ile cevirince sorun cıkarıyor.
NKFVAS en sonunda cözdüm :D oyunda pankart editlemeden yeni pankart ekledim :) yani gs ninde kendine özel pankarti olacak , bi kac sorun var ondan sonra setup olarak koyacam ;)
NKFVAS Orjinal Mesajı Yazan: XII Fb İçinde isteriz.. yaparim;) pankartlarin kücültme islemini yaptim ama simdide fsh tool sorun veriyo :mad: öyle olmazsa pankart uzaktan gözükmüyo yani eski pankart...
10UR Daha gerçekçi yapılabilirdi belkide. 10 dk bile sürmedi. Ama en azından oyunda daha net durabilir...
Bulentbag Ellerine sağlık umarım en kısa zamanda sıkıntıyı halleder ve exe.yi yayınlarsın sağol. Saygı...
mertergs Orjinal Mesajı Yazan: bbbbbaaaaa * yönetici tarafından silinmiş metin * arkadaşım ne biçim konuşuyosun dikkat et kendine ceza alıcaksındır heralde