shadow arkadaşlar fifa2007 nin orjinalini alabilen varmı daha doğrusu görebilen varmı nerden alıcaz ya internette aradım ama bulamadım daha hala türkiyeye gelmedi mi yoksa.. Bilen gören varsa fiyatı felan bi link koyun yardımcı olunda alalım ya sabırsızlanıyoruz artık..
RoNaL_DiNho Ben esenlerde oturuyom burda sordum cuma günü gelcek dedi yani bugün bide kaç cd olcak dedim 3 veya 4 cd dedi dorumu yalanmı bilmem
SLeviN Orjinal Fifa tek dvd olarak satılacak ve heryerde olmuyor zaten D&R gibi yerlerde bulabilirsiniz.Normalde bugün çıkacaktı ama 3 Ekime ertelendi diye biliyorum...
ricardinho1 istanbulda oturan arkadaşlar ben henuz bakmadım ama muhtemelen yazacağım merkezlere bu oyun gelmiştir yada yakında gelecektir bakırköyde carusel alışveriş merkezi mecidiye köyde profile alışveriş merkezi üskudar altunizade capitol alışveriş merkezi buralarda kesin vardır yada yakında gelicektir..
fozdemir arkadaşlar oyunun çıkış tarihi olan yani dün oyun ilk defa Bimeks te satışa çıktı ilgilenenlere duyrulur fiyat: 59.90 YTL