Silent Scream slm arkadaşlr fm de 2007 deyim save dosyam 350mb oldu oyuna girmem 7-8 dk sürüyor pc de 768 ram var ama önceden böle olmuyordu?:( Save dosyası sizde de bu boyutta mı acaba?
intern **Açtığın lig sayısına ve ilerlediğin sezon sayısına göre save dosyasının boyutu artar. Bu normal bir rakam ve açılış süresi...** ***intern***
oguz_600 ben 2010 dayım ve save dosyası 420 mb bendede 6 7 dk falan sürüyor sinirleniyorum ya önceden 40 mb falandı 3. sezonun başından itibaren böyle oldu.. bu arada sadece türkiye ligi açık.. ama kısalistelerim 20 30 tane falan acaba kısalistelerim çok olduğu için olabilirmi..
memomft ben 2017-2018 deyim save im 188 mb. türkiye,ingiltere,ispanya,italya,brezilya nın tüm ligleri seçili durumda.
Silent Scream arkadaşlar serie A laliga süperlig 3 ülkeden sadece 3 lig seçtim alt ligleride seçmedim database normalde.Normalse problem yok tşk herkese
erDem.oRaNGeCoDeR bence normal diil... boyutu azaltman için fm savegame cleaner prgramını tavsiye ederim... ;)
Silent Scream 1 seneye yakındır oynuyorm bu problem yoktu şimdi cıktı böle bişey neyse artık 2007 cıkana kadar sabretcez :)