Ankaragücü'nde başkanlık bilmecesi !..
Ankaragücü'nde dün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında başkanlık için yapılan oylamada, başkanvekili Serdar Tosun'un başkanlığa getirildiği iddiası ortaya atılırken, başkan Cemal Aydın konuyla ilgili olarak, ''Görevimin başındayım" dedi..
Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu, dün yaptığı toplantıda başkan Cemal Aydın'ın yerine başkanvekili Serdar Tosun'un gelmesini kararlaştırdı.
Konu ile açıklamada bulunan Serdar Tosun, yönetim kurulunun dün akşam yaptığı toplantı sonrasında kendisine de böyle bir bilginin geldiğini belirterek, ''Görev verildiği takdirde Ankaragücü Kulübü'ne başkanlık yapmaktan onur duyarım'' dedi.
Ankaragücü'nün içinde bulunduğu durumdan kurtulması için elinden gelen her şeyi yapacağını da ifade eden Tosun, Ankaragücü taraftarına da rahat olmaları için mesaj vererek, gerekli transferlerin yapılacağını ve kulübü eski güzel günlerine taraftarlarla beraber döndüreceklerini söyledi.
Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın ise katıldığı bir toplantıda, böyle bir şey olmadığını belirterek, ''Görevimin başındayım. Bunları kim söylüyor bilmiyorum'' dedi.