SkyJacker. Orjinal Mesajı Yazan: CyberDiamond ben port açtım,host oluyorum genelde ama oyun oynarken belli bir süre sonra(belli olmuyo bazen 2saniye sonra,bazen 2.yarı,bazen de uzutmalarda)connection lost hatası alıyorum,sonra oynayan elemanlarla konuşuyorum senmi çıktın diye hayır diyo,bende çıkmıyorum problem ne olabilir acaba oyun sırasında internet bağlantını kullanan bir program açıksa connection lost hatası alırsın.mesela benim antivirüs oyun sırasında uptade yapıyor ve bağlantı kopuyor.o yüzden oyuna girerken kapatıyorum antivirüsü
mfb1903 ağ adı : GECELERİN YARGICI GECELERİN YARGICI 2 GECELERİN YARGICI 3 GECELERİN YARGICI 4 GECELERİN YARGICI 5 Şifreler : 1 ağlar dolmadan kaydolun
andygarcia ya ben nasıl oynayacağım anlamadım conect te basınca başarısız diyor Ip numaramı versem sitede yayınlanırsa bi sorun olurmu bi oynayamadım gitti.
big sexykn hmachiye güvenmem host olamıyorum direct ip'den oynarım.iyi oynayan kendine güvenen gelsin cuneyt_kmo@hotmail.com
andygarcia arkadaşlar herkes neden msn ni veriyor mac yapmak için biz arkadaşlarla hamacyi kurduk bi ağ açtık ama bi türlü mac yapamıyoruz nedeni ne olabilir
mfb1903 Orjinal Mesajı Yazan: mfb1903 ağ adı : GECELERİN YARGICI GECELERİN YARGICI 2 GECELERİN YARGICI 3 GECELERİN YARGICI 4 GECELERİN YARGICI 5 Şifreler : 1 ağlar dolmadan kaydolun