VonGl ejder1788@hotmail.com şuana kadar siteden kiminle oynadıysam yendim ama beni daha keşfeden yoq ne yapalım
bjj Orjinal Mesajı Yazan: France Orjinal Mesajı Yazan: bjj burda bazı arkadaşlar pasaword ve name vermiş bu yazdıklarını nereye yazıcaz Hamachi'ye yazıyoruz.Kişiler arasında ağ bağlantısı kuran bir program.Böylelikler online oyun oynayabiliyoruz. peki bu programı nerden bulabilirim birde online oynamak için orjinal fifa 07 gerek varmı
dreamoner Google a hamachi yaz şansımı denemek istiyoruma bas çıkan sayfanın sol üst köşeside download yazıyo tıkla ona gelen saydan da indir bu kadar... Edit: yada bu linke tıkla http://63.208.197.224/files/HamachiSetup-1.0.0.62-en.exe
big sexykn Orjinal Mesajı Yazan: VonGl ejder1788@hotmail.com şuana kadar siteden kiminle oynadıysam yendim ama beni daha keşfeden yoq ne yapalım ya sen fifa 06'da da ciddi rakip aranıyor diye konu açmıştın.şimdi de msn'ini vermişsin.ama senle 06 oynadığım için bu verdiğin msn adresi ejder1788@hotmail.com bende wardı.ama bu adresi 2 aydır açmıyosun sen.burda niye werdin msn'ini...
musti_987 beni yenecek varsa buyursun:! mustafa_9321@hotmail.com (hamachiden bağlanmayı bilmeyen uğraştırmasın) Onlıne oynamayı bağlantıları ii bilen olsun:)
musti_987 Orjinal Mesajı Yazan: RIDSL_Kaka başka bişi istiyonmu 1 acılı iskender verelim :D gel yapalım bilgin varsa fifa 2007 de:) hezimete hazır ool:)
reco_baba ya arkadaslar onlıne nasıl oynanılıyo bı yardımcı olurmusunuz olursanız cok sevıvırım msn:recepyaris_006@hotmail.com
kemalist1938 Orjinal Mesajı Yazan: scrubs80 host ta olurum olmayanıda yaparım hamachi kullanmam gerek duymam......... soykimam la mac yaptım 3-0 eren diye bi arkla yaprım 4-2 ve 3-1 yendim. murat diye biri ile oynadım burdan defil 4-0 yendim yenilmek istiyorum warmı aday sustum_duydun_mu@hotmail.com gel yende gorelim bakalim artiss:)bizde nice turnuva liderlerini yendik eze eze ama skor vererek namimiza laf getirmedik.Buyur ekle bakalim..lafla olmuyor birkac mac yapalim sonrada buraya skoru yazariz ~
FaTaL? ilk kez fifa oynadım online galibetimi aldım 1-o dan 2-1 :D fatalflex55@hotmail.com oynmaka isteyenler!!!:S
cLubTaXiM Orjinal Mesajı Yazan: FaTaL? ilk kez fifa oynadım online galibetimi aldım 1-o dan 2-1 :D fatalflex55@hotmail.com oynmaka isteyenler!!!:S arkadaşım seni msn listeme ekledim, kabul edersen konuşalımda şöle 1-2 maç yaparıs ne dersin?