real_Shadutlee ağ adı: The SHADUTLEE şifre: 123 ''Her milletten oyuncu mevcuttur gelin kendinizi ıspat edin ;)
kocumugur benım ağlarım bunlar 2007gençlik şifre 123 pro07ciler şifre 123 suan bos ağlar bikaçkişi var dolmadan gelin
crank_BaRoS arkadaşlar bende turnuvaya katılmak istiyorum ya biri turnuva yapsında oynayalım yaaa... şimdiden teşkürler...:)
crank_BaRoS arkadaşlarrr... turnuva oluşturalım ekleyin.. A+D YASAK, KORNERDEN GOL YASAK, BİR KİŞİNİN SEÇTİĞİ TAKMI BAŞKASI SEÇEMEZ... AĞ DOLMADAN HERKES EKLESİN... :) BEKLİYORUM...
ozgur_297 hamachiden oynayamıyorum.direct ipden oynayacaklar eklesinler her zaman oynaaya hazırım fifa 07 yi. ozgur_297@gmail.com ekleyin bekliyorum...
hayalzede bugun fifa 2007 hamchi ağ kurdum ama sadece 07 olursa ii olur••••••••• AĞ:sadece07gelsin şifre:0 _______________________________________ ♥♥♥♥♀♂♀♂♀♂♥♥♥♥ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☻☻☻☻☻♣♣♣66♠♠♠Ü
hayalzede bugun fifa 2007 hamchi ağ kurdum ama sadece 07 olursa ii olur••••••••• AĞ:sadece07gelsin şifre:0 _______________________________________ ♥♥♥♥♀♂♀♂♀♂♥♥♥♥ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☻☻☻☻☻♣♣♣66♠♠♠Ü