kemmal ya ben de hamachi kurdum istek gönderiyorum zaman aşımına uğradı diyo neden acaba? ltf yardım edin????
karizmatic_67 fifa 07 online oynamak isteyenleri beklerim.... kullanıcı adı : fifa 07 online play şifre : 123
repcisagopa fifa 2007 oynamaya yeni başlayanlar!!!! ya da fifa 2007'de acemi olanlar!!! benim ağımı ekleyin ve fifa 2007 oynayışınızı ilerletin. bu ağla antreman yapıp oynayışınızı ilerletip sonra dier profesyonel ağlara geçin!! (bu ağa profesyoneller girmesin. acemilerle dalga geçilmesin!!) ağ adı:repcisagopa şifre:123
tugberk demir ya arkadaşlar hamachide çok ağ eklediğimden dolayı donuyor girdiğimde biryere tıkladığımda donuyor silip baştan yükledim bu ağı iptal etme şansımız varmı
cona işte benim aglarım buyrun gelin premıum olmayanın girme sansı azdır cünkü yer yok genelde premıumlar girebilir HAMACHİ AĞLARIM BEST OF TÜRK TURKUAZ FİFA2007 TURKO 2007 Akıncılar 2007 Bin atlı o gün dev gibi bir orduyu yendik hepsinin şifresi 123
peacemackers arkadaşlar hamachi yeni kurdum isteyenler akşam saat 10 dan sonra boşum fifa takılalım Ağ adı : peacemackers şifre : 1905 gelin girin oynıyalım
alican4545 ağ:kasaba4545 şifre:123456 msn:alican_ozakgun@hotmail.com kendine güvenen gelsin ben kendime güveniom 10 maç yaptım hepsini aldım götüne güvenen gelsin