Huseyin_52 Arkadaşlar işte yeni fifa 07 ağ adı ağ adı; karadenizdefifa07-2 şifre ; 123 dolmadan gelin
cona fifa 2007 hamachi ağlarım sadece bir aga katılın digerlerine lütfen girmeyin Oda ismi Osmanlı Torunları Delikanlıların yeri Baba oyuncular Dürüst insanlar Kayseriliyim Kayseripark Şifreler 123
noumacan hamachi i kurdum once calısıodu ağ adreslerini fazlastrnca calısmamaya basladı kokten sildim tekrar kurdm ama aynı ağ adresyeri duruo ve calısmıo donuo bana yardımcı olabilecek biri war mı_?
_Y_U_A_N_ ya bu hamachide arkadaşla bi maç yapamadık:S sinyal zayıf diyor ve yeşil olması gerekirken mavi görünüyor neden acaba bilen var mı?sinyali nasıl arttırabiliriz?
mertkral21 ad:mermer07 sifre:123 herkesi beklerim suan da bos fifa07 her turlu rakıp nickınde yenılmez v sayre yazanlara seslenıyom 8-0,5-2,7-3 aldım ılk maclarımı caps koyabılırım
eren968 BEn yapmak isterim takımım manchester united başka takm seçmem hangi günler boşşsun ben 2 hafta boŞUM CEVAP VER YAPALIM
mertkral21 ad:mermer08 sifre:123 herkesi beklerim suan da bos fifa08 her turlu rakıp nickınde yenılmez v sayre yazanlara seslenıyom 8-0,5-2,7-3 aldım ılk maclarımı caps koyabılırım
cagri10 ya burası uygunmudur bilmiyorum ama bi sorunum var yardım ederseniz sevinirim.arkadaşla oyunda karşılaşıyorz takımları seçiyorz tam maç başlerken bağlantı kesildi diyor.sonra bu sorunu aştık nası olduysa himdi maç başlıyo 2 pas yapıyorz oyun gene kopuyo nedenini bilen var mı yaa
kutti arkadaşlar bom boş fifa 07 ağ isim:GaLaTaSaRay_58 şifre:123 tüm GALATASARAYLILARI BEKLİYORUM (ayrıca proffesıonall olan fb li veya bjk li de gelebilir......... ultrAslan...........sivas........
kutti :cool: :circle: meraba arkdaşlar alın size yep yeni bom boş ağ:GALATASARAYLILAR_58 ŞİFRE:ULTRASLAN................. BEKLİYORUM HERKESİ.......:D :cool: :cool:
sonay233 Arkadaşlar Benim ağım Ağ: sonay233 şifre:1234567890 bakın ağım bom boş fenerbahçeliyim bilgisayarla oynamaktan bıktıkm gelinde kapışalım ben dünya klasıyım (fifa 07-08) okey beklerim ekleyin şimdiden tşk