EuroSER Arkadaşlar fifa 07 benim korsan play online yapabilir miyim? yapablirsemde nasıl yapıcam. not: hamachi yi bende kullandım ama kota yı çok yiyor. ben fifa 07 içindeki play online yi diyorum... şimdiden teşekkürler...
keyboardman_musty fifa 07 oynamak isteyen varsa hemen beni eklesin apo_1995_1905@hotmail.com msnden konuşuruz maça başlarız hamachiyi boşverin ağ adını girion şifre yanlış dio yok böle bi ağ yok dio boşveeer gelin ekleyin beni msn den haberleşelim ip adrersimi veriyim veya siz verin hemen fifa 07 kapışalım
djhsoo beyler online nasıl mac yapıcaz ben yeniyim biliom bisey lütfen yardımmmmm bi anlatın bende oynayımm
umutakturk485 Ag adi:umutakturk485 Sifre: 123 MSN:umutakturk485@hotmail.com Simdilik nas1l oynand11n1 bilmiyorum bi arkadas ögretebilir mi?*
arslanbenzer arkadaşlar ben yeniyim online fifa 2007 için neler yapmak gerekiyor biri msnnini verip nlatabilirmi yada buradan
Ekselans Orjinal Mesajı Yazan: yucelmeta hiç bilmiyorum ve oynamak istiyorum nereden yardım bulabilirim al burda ayrıntısıyla anlatılmış.. : http://soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=78858&pagenumber=1&perpage=10
Ekselans Orjinal Mesajı Yazan: punisher206 benle fıfa oynamaya cesareti olan warmıııı AG ADI: THECAPTAIN ŞİFRE: 123 Bekliyorum...