borisdinho Orjinal Mesajı Yazan: yasinx işteeeeeeee fifa 08 demo illlk ve tek sadece hadin bakın arkadaşlar http://s4.gladiatus.net/game/c.php?uid=18087 kopyala-yapıştırlada gidebilirsiniz. olmuyor başka site çıkıyor.
youozgur ya millet benim fifa cd si orjinalden kopya bi türlü online oynayamıyorum arkadaşla multiplayer' den de denedik IP falan yazdık connet dedik olmuyo bi bilen varsa yardım lütfen... msn: youozgur@mynet.com
ozfalcon Hamachiden online oynamak isteyenler buyrun: Ağ Adı:"FIFA 2007-NBA LIVE 2007-PES 4" Şifre:123 Ağ Adı:"Fifa2007-PES4 Good Players" Şifre:123
ozfalcon Arkadaşları sadece iyi oyuncuların olduğu ağımız: Fifa07 iyi oyuncular 123 NOT:Burada yer alabilmeniz için benimle oynayıp en az berabere kalmanız gerekiyor:) Sadece iyi oyuncular olduğu için rüştünüzü ispat etmelisiniz yani:) Eğer 1 farkla yenilen olursa 2.maçı yapabiliriz.
yunni10 beyler ağ:Fifax10 şifre:2007 msn:alexyunni@hotmail.com güçlüler gelsin hamachide 16 maç yaptım hepsini aldım sizide bekliyorum..:D :D
youozgur Yaa arkadaslar ben hamachi ile oynamaya calısıom ama oyuna bağlanıoz takımları secioz ama oyun baslıcanda koptu dioo bu neden oluyo acaba bağlantı hızım 1024 acaba 08 yaması nı yükledimden olabilirmi
youozgur Oynamasını cok ii biliom dien varsa gelsin... Ağ adı:ozgur_fifa07 şifre :123 msn: youozgur@mynet.com