ozimo BEYLER GELİN burdan turnuvalar başladı ağ adı: kol_bacak şifre:123 bişi olursa lütfen uyarın saol iyi eğlenceler noT.::..:: turnuvanın başlaması için toplam en az 10 kişil azım :D
Ekselans AĞ ADI : FIFAYENİLMEZLERİ ŞİFRE : 123 EN AZINDAN AKŞAM ONLINE OLANLAR GELSİN. AĞA GİRİPTE ONLINE OLMAYANLAR AĞDAN ATILACAKTIR....
cemxx usta nasıl oynanacağını bi kısaca bilgilendir oynayalım istersen msnden olur cem@ruyagemisi.com
cemxx Arkadaşlar ağ adı:cem şifre:123 zaten emailim yukarıda var oynamak isteyenlerle her zaman varım
Reyesbg selamlar, iste bu da benim hamachi agim (geceleri musait olanlarda ekleyebilirler) ag: **reyesbg** sifre: **reyesbg**
junyrdinho en baba fifacıyı bekliyorum bü güne kadar 38 maç yaptım 2 kere yenildim !!! maç yapmak isteyen olursan ag eklesin.. ag adı : junyrdinho şifre: 123 ( pc iyi olanlar gelsin lütfen :)
junyrdinho en baba fifacıyı bekliyorum bü güne kadar 38 maç yaptım 2 kere yenildim !!! maç yapmak isteyen olursan ag eklesin.. ag adı : bolzano1903 şifre:123
10 LINCOLN 10 Arkadaşlar ağ nasıl kuruluyo bende online oynamak istiyom bilen birisi kısaca bi anlatsın.
10 LINCOLN 10 Doyasıya Futbol Zevki gol makinalarının bulunduğu mekan alooo nerdesiniz de hadi AĞ ADI: Gametin ŞİFRE:GALATASARAY
10 LINCOLN 10 Orjinal Mesajı Yazan: kreuzberg ağ adı:grandpower_7 şifre:7 o öle değil kardeş sene yanlış doğrusu:1914