cristianomurat gençler yoq ben hiç yenilmedim yenilmemde gibi lafları benle oynamadan kullanmayın ok c.ronaldo şow görmek isteyn online fifacılar eklesin murityyu@hotmail.com hamachi le tabiiii hdi bkim
rashhed ağ adı fifa07_berkay (DOLMUŞTUR GİRMEYİN!!!)şifre:123 fifa,cs,hl-berkay şifre:123 fifa07 ve diğer oyunlar için ağa katılın
ozancanciger FİFA OYNAMAK İSTİORSANIS WE ADAM BULAMIORSANIS ag adı:colasınamaç sifre:1 beklerim her zmn maç yapmak isteyen herkes gelebilir yas filan hiç önemli deil
fmd1453 AĞ ADI: ANKARAGÜCLÜLER ŞİFRE: 1910 YENİNCE HAVALARA GİREN YENİLİNCE GURURUNA YEDİREMEYEN GELMESİN.....
fmd1453 Orjinal Mesajı Yazan: jengis online fifa07 oynuyacak var mı? kardeş zaten burda online oynayanlar gereksizce sorular neden sruyosunuzki bir sürü kişi online fifa oynayan varmı diye soru soruyo burdaki ağları ekle herkes online AĞ ADI:ANKARAGÜCLÜLER_2 ŞİFRE:1910
kArtAL EmRe ağ adı: beşiktaşlı emree şifre: 123 fifa 07 çok iyi oynayanlar gelsin!!bakalım beni yenebilecekler mii?
david_villa46 ARKADAŞLAR BNDE FİFA 07 OYNARIM Bİ TURNUVA DÜZENLEYELİMMİ NE DERSİNİZ...? BNİ YENEBİLİRSENİZ TABİ ;) (ÇOK İDDAA LIMI KONULTUM NE ):)
david_villa46 BNLE FİFA 07 KAPIŞACK OLAN VARMI GÜÇLÜ BİR RAKİBİM KENDİNE GÜVENENLERLE MAÇ YAPMAK İSTİYORUM ALPER_K1991@HOTMAİL.COM EKLEYİN MAÇ I AYARLAYALIM SAYIN ARKADAŞLAR BİRDE BİR TURNUVA DÜZENLESEK GÜZEL OLMAZMI...=?