BeisNowomenT PES5 Top ekleyemiyorum GGS 6.11.1 ile lütfen yardım edin top parçalı parçalı oluyor sanki yani asıl şeklini almıyor top yuvarlakta yüklediğim topun renkleri birbirine karış:( mış parçalı parçalı sizce ne yapmalıyım
H-KaN Ben Ballserver ile ekledim toplari ama Ballserverden secdigim anda Oyundan atiyor ... ne yapmam gerekir:S
BeisNowomenT eklediğim top 1. resimdeki gibi olması gerekli fakat 2. resimedeki gibi oluyor acaba neden ? verdiğiniz cevaplar için tşkrler ayrıca
mademan90 arkadaşım ben bu konuda ggs değil ama dkz studi ile eklemeyi göztertim=http://soccercenter.net/forum/konu/72103/dkz-ile-top-ekleme/
Zombie Ali **Ben Juce'nin kini kullanıyom ve hiç sorun yoq.Zaten Başka da kitserver çıkaran yok sanırım.En Son Sürümünü İndirin.Superpatch konusunda var!;)**
H-KaN Face serversi var Hair serversi var stadium serverrsi var onun yaninda sound serveride kullaniyorum hic birinde problem cikmiyor bi su toplarda AFX midir nedir onlan oyuna aktarinca tamamen bozuluyor anlamadim gitti