NKFVAS Orjinal Mesajı Yazan: NeW_YoRK_YaNKeEs bende isterim bende :D hehe aglama yavrum yolladim sanada:D:D
RaphaeLmiX hehehe sağol yaw bu kadar hızlı hmm çok iii iş(ilk defa türkiyede hızlı bir iş oldu hayret) :D
NKFVAS Orjinal Mesajı Yazan: aNtQniQ_cAsSanQ_lq fake çıkmaz inş. korkma fake cikmaz ben HTTP 1 den 1.parti indirip inceledim dosya .iso olarak yani cok kolay ama no cd de lagzim insallah 06 daki gibi gec cikmaz :D
FaRCoN Ben yarın okulun internetinden indiricem:D:D:DHehe:D:D:D İnşallah Rapid Çakıpta linkleri silmez ise:D
Beşiktaş hayırlı olsun kotalıyız çekemiyoruz artık cdcilere kaldık çeksinlerde alalım ama ilk orjinalini beklemek lazım turkiye ligini koydular ucuz birşey yaparlarsa orjinal alırız :D
Juvixted beyler bunu daha öncee sormuştum yine soruyorum 2.5 gb az değilmi yanlış hatırlamıyosam fifa 06 4.2 gb filandı ??
azrail258 kardes banada atarmısın lütfen bekliyorum.htpp ve torrent ikisinide atarsan sevinirim.lütfen bekliyorum.( isahanim@hotmail.com )
GuiNeVeRe torrentenmi indirsem rapid ten mi diye kararsız kaldım en sonra torrente karar verdim sağlam en azından rapid in sağı solu belli olmuyor :)
azrail258 arkadaslar torrentten indircem ama sorunlarım yardım edin 1 mb hızım normalkde indirme hızım 105 kb buluyo ama torrentte 15-20 kb geçmiyo ne yapabilrirm lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
Legend_Ghost_2307 no cd lazım mı ya :( indirmeye başladım bi sorun olmasın merak ediorum no cd siz oynamak için ne lazım :S
NKFVAS Orjinal Mesajı Yazan: Legend_Ghost_2307 no cd lazım mı ya :( indirmeye başladım bi sorun olmasın merak ediorum no cd siz oynamak için ne lazım :S no cd lagzim umarim yakin zamanda cikar..