NKFVAS arkadaslar oyunun http linkleri var elimde. artik oyun tüm interntte yayilmaya basladi linkler güvenilir siteden ve üyeden. isteyene linkleri özelden gönderirim ben indiriyorum su an 1.part bitti:D
NKFVAS Orjinal Mesajı Yazan: lampard90 arkadaşım bana mail atarak verebilirmisin monurknbr@mynet.com gönderdim Torrent isteyene torrentde var:D edit: Mirrorlar cogaliyor gitdikce..:D
mertergs güzell valla iyi ama linkini buraya koyamıyomusunuz?:confused: bi zahmet banada yollarmısın arkadaşım
mertergs Orjinal Mesajı Yazan: seQuel yok warez yerine geciyo konu siliniyo.. peki banada bi zahmet yollayabilirmisin?
DQci saol seQuel de bune yaw nası bunu indirene kadaaar ohooo kota darma duman ve anca 2 3 gn alır dolması
NKFVAS Orjinal Mesajı Yazan: bugyboy bende bağlanti 2048 pek sorun olmuyor download süreci:) yarin ss koyarsin artik tsl den @mertergs yolladim @DQci bütün yolladigim linkleri indirmeyecen hepsi tek tek Mirror yani misal HTTP 1 sana uygun geliyosa sadece o linkleri indirecen veya HTTP 2...;)
Legend_Ghost_2307 Orjinal Mesajı Yazan: seQuel Orjinal Mesajı Yazan: bugyboy bende bağlanti 2048 pek sorun olmuyor download süreci:) yarin ss koyarsin artik tsl den @mertergs yolladim @DQci bütün yolladigim linkleri indirmeyecen hepsi tek tek Mirror yani misal HTTP 1 sana uygun geliyosa sadece o linkleri indirecen veya HTTP 2...;) hepsini indirirsen oyun 10 gb oluyo :D