"Kezman hariç transferler yalan !.."
Yunanistan 1. Ligi'nin güçlü takımlarından Olympiakos takımında forma giyen Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Erol Bulut, eski takımının transferlerini eleştirerek, "Kezman hariç transferler yalan, 100. yılda şampiyonluk da bu futbolla hayal'' dedi..
Fenerbahçe'nin önce Şampiyonlar Ligi finali hedefi ile yola çıkıp, dramatik bir şekilde bu turnuvaya ön elemede veda ettiğini dile getiren Erol Bulut, ''Ardından da UEFA Kupasını müzemize götüreceğiz nidalarıyla Avrupa'nın adını bile duymadığı bir takımı evinde zar zor 2-1 yenebildi. Bu takım mı UEFA Kupası'nı kazanacak? Üzüntümden kahroluyorum. Tıpkı milyonlarca Fenerbahçe taraftarı gibi... Ligden ise hiç bahsetmeyeceğim. Çünkü aynı tas, aynı hamam... Tek bildiğim Fenerbahçe Zico'ya iki gömlek büyük geliyor.'' dedi.
br<> Sezona şansız başladığını kaydeden lejyoner oyuncu, ''Sezon öncesi Blackburn Rovers ile yaptığımız maçta sakatlandım. Ayak tarak kemiğim çatlak ve 1 ay daha oynayamayacağım. Sakatlandığım maçta eski milli oyuncu Tugay da oynadı. Eski oyuncu diyorum, ama buna dilim varmıyor. Tugay muhteşem bir oyuncu. Hala Türkiye'de mevkiinin en iyisi. 36 yaşında olmasına rağmen fiziksel olarak en az 3 yıl daha oynayabilecek görüntüsü veriyor'' diye konuştu.