Vural'dan Fenerbahçe yalanlaması..
Antalyaspor Genel Direktörü Yılmaz Vural, bir internet sitesinde çıkan (Ali Şen başkan olursa ben Fenerbahçe'nin teknik direktörü olacağım) sözlerinin kendisine ait olmadığını söyledi..
Yılmaz Vural, bazı ulusal gazetelerde bir internet sitesinden alıntı yapılarak kendisinin söylediğine ilişkin (Ali Şen başkan olursa ben Fenerbahçe'nin teknik direktörü olacağım) sözlerinin kendisine ait olmadığını kaydetti.
Kesinlikle böyle bir açıklama yapmadığını ifade eden Vural, ''Fenerbahçe'nin başında herşeyini veren değerli bir başkan var. Fenerbahçe'ye büyük hizmetleri oldu. Benim böyle bir durumda bu açıklamayı yapmam kadar saçma bir şey olamaz'' dedi.
Yılmaz Vural, Antalyaspor'un Turkcell Süper Liginde en iyi futbol oynayan takımlardan olduğunu kaydederek, ''Antalyaspor futbolun bütün gereklerini yerine getiren, bunu takım halinde uygulayan kulüplerin en önde gelenlerindendir'' diye konuştu.
Antalyaspor'un 6 puanı bulunduğunu, 6 gol atıp 8 gol yediklerini hatırlatan Vural, ''İyi futbol oynuyoruz ama gol yollarında sonuca gidemiyoruz. Golleriyle kendilerini ispatlamış forvetimiz var ancak bu futbolcular bireysel hatalarından dolayı şu anda gol yollarında etkili olamıyorlar. Bireysel hatalarını düzelttiklerinde bol gol atacaklardır. Antalyaspor iyi futboluyla ligde de hak ettiği yere gelecektir.'' dedi.