bahritasci lütfen yardım edin şu konuyu açıklığa kavuşturun freekick te de nasıl veriliyo onuda yazın lütfen
suptortion hayatımda ea sports kadar rezil bir firma görmedim..yıl 2007 hala falso yok..inanamıyorum yaa..insan utanır yaa
Fifa_delisi10 korner we frikik atarken çapraz yön tuslarına yani yukarı weya sağa sola basılı tutarsan sürekli falsoyu gözünle görürsün
Peshayat12 Orjinal Mesajı Yazan: Fifa_delisi10 korner we frikik atarken çapraz yön tuslarına yani yukarı weya sağa sola basılı tutarsan sürekli falsoyu gözünle görürsün Evet Bu Doğru Fifa 06 Da Da Öyle
tsu var falso sut cekerken de d+z yapınca falsolu gidiyo yalnız ben onu space aldım daha kolay oluyo:)
Sheva24 Orjinal Mesajı Yazan: tsu var falso sut cekerken de d+z yapınca falsolu gidiyo yalnız ben onu space aldım daha kolay oluyo:) iyi fikir
Fifa_delisi10 d+z plase bir wurus top ayağındayken bi anda ayak içiyle köşeye mükemmel bir plase bırakabiliosn
sswift4 falso olmaz olurmu kornerden bile gol atacam nerdeyse, 4 defa direkten döndü, bikaç kez kaleci çıkardı:D biraz abartmışlar falso olayını, tamam falso bukadar olur da herkes bu kadar yapamaz ki, oyunucu özelliklerinde falso özelliği olsa iyi olur.
Fifa_delisi10 bende ilk demoyu oynadığım saatlerde semi proda kornerden gol atmıstım gerçekten şaşırdım ama şuan perceft de oynuorm oyunu expender la artık kornerden gol atmak kolay değil yine kaleyi tutturabiliosn ama bu sefer karsıdaki adamlar daha hızlı we daha zeki düşünüor bu oyunda keşfedilicek o kadar şey warki c.ronaldoyla o meşhur hareketini yaptım sonra onu yapınca restart attım ben bu oyunu oynamıorm dedim:D:D:d şaka tabi:D
wake_up55 arkadaşlar belki bilininiz vardır ama ben yinede söyleyim bilmeyenler için; freekick kullanırken q+d yaparsanız top yerden gidiyor yön tuşlarıyla da normal freekick deki gibi faso yapabiliyorsunuz.
Fifa_delisi10 c.ronaldonun hareketleri war ama keşfetmek lazım ben koşarken shift yön tuslarına basıp ragsgele yaptım ama baay uğrastım birde fake olayı war adamın karşısındayken yine shiftle alaklı yön tuslarıyla