Peshayat Beyler tırsan girmesin gerçek bu Söylemedi demyin:)&mode=related&search=">&mode=related&search=
_TaYLaN_ allah canini almasin kalb kirizi geciriyordum. hayla kendime gelemedim.:eek: gerci bunu daha önce görmüstüm ama her defa icime yeni bir korku giriyo.
Peshayat Orjinal Mesajı Yazan: noumaBJK allah canini almasin kalb kirizi geciriyordum. hayla kendime gelemedim.:eek: gerci bunu daha önce görmüstüm ama her defa icime yeni bir korku giriyo. Bende diyorum Cesaratli olan izlesin :)
The Patriot **Hayır, bazen böyle konular açılıyo sonra arkasından başka şeyler çıkıyo.O bakımdan gerçek dedim.**
_TaYLaN_ Orjinal Mesajı Yazan: The Patriot Hayır, bazen böyle konular açılıyo sonra arkasından başka şeyler çıkıyo.O bakımdan gerçek dedim. almanya'da bir kizin icine bir sürü ruh girmis diyolar hitler nero falan karisik iste:)
Peshayat Orjinal Mesajı Yazan: BewarE Yok bişey bunda ya saçmalığın dibine vurulmuş ara ara güldüğüm sahneler oldu. Bide Gece İzle Bakim:)
KalkVeSavas Ne alaka, bende görsel bir şey göreceğiz sandım . kadın yatıyor,adam başında dua okutuyor kadına.
Peshayat Orjinal Mesajı Yazan: BewarE İstediğin saatte izlerim. Komik bi video. Yani ben korkmam diyosun:D
KalkVeSavas Orjinal Mesajı Yazan: The Peshayat Orjinal Mesajı Yazan: BewarE Yok bişey bunda ya saçmalığın dibine vurulmuş ara ara güldüğüm sahneler oldu. Bide Gece İzle Bakim:) ?? kadının bir şey yaptığı yok,kendine gel bence,ben de çıkartırım sana o sesleri zorlasam.
Azro Orjinal Mesajı Yazan: KalkVeSavas Ne alaka, bende görsel bir şey göreceğiz sandım . kadın yatıyor,adam başında dua okutuyor kadına. Bende öyle birşey zannettim bekliyom heyecanla birşey yok video bitti ben göremedim birşey birde saçma ya.
Mozzy Orjinal Mesajı Yazan: aNtQniQ_cAsSanQ ne işiniz var inle cinle Cin demicen çarpılırsın bak:D 3 harfliler