[silindi] Bugün bi arkadaşım fifa muabbetti yaparken başka biriyle atladı 07 yi carrefour maltepede gördüm dedi eminmisin dedim evet dedi 06 olmasın dedim yok harbiden eminim dedi.Ama bi ihtimal daha var level dergisinde yazan bir arkadaşım var onunla konuştum bi tanıdıını aradı oda fifa 07 nin kağıtları geldi ama oyun ne zaman gelir bilmiorm dedi yorum size kalmış.
juzam oyun ilk önce çıkar çıkmaz torrente düşer bu yüzden torrentte oyunu bulmadıkça oyunun çıktıgına inanmam
KalkVeSavas seni tabikide eleştireceğim hemen. biri birine bi şey demiş,sonra bi şey olmuş gibi haberler veriyorsun. gözünle gör söyle,cauffordaki arkadaşın körmüş heralde,söyle her 07 li oyunu fifa sanmasın.
[silindi] aptal saptal konuşma ben bişey duydum arkadaşım bunu bana söyledi ilk mesajımı okursan kafana basar bazı bilgisayarcılara fifa 07 nin kağıtları gelmiş onuda koymuş olablirler bişi yazmadan önce beynini topla adam gibi oku sora de istediini forum tartışma aynı zamanda paylaşma mekanıdır bana hiç bişi söliemezsin bişey duydum bu oyunun çıkmasını merakla bekleyen insanlarla paylşmak istedim olay bu. aynı zamnda 4 küsür GB lık fifa 2007 buldum harbi omu deilmi yarın söylerim sizlere şimdi indirme aşamasındayım ama ümitli deilim açıkçası
Fifa_delisi10 cd key sorunu olcak gibi oyun tamamen çıkınca yayınlıcaklar heralde cd keyleri ama indiriorm bakalım iso linkleri cumaya kadar zaten biter cd key bulamassakta cd key çıktığı gün bulup oynarız oyun inmiş olur bakalım hayırlısı
azrail258 Fifa 2007 Serial - Cd key 6ZNW-C4TP-NN2X-DNNS-2RLD JHZZ-KCT4-BAEX-LBA6-3RLD JV8G-PUT7-26JY-C26A-4RLD J8YG-9PV9-XFEZ-HXF6-5RLD EJM5-X7WP-CKA2-QCK2-6RLD buyur kardes sana serialler beklemene gerek yok
FIFAFENERLI arkadaşlar ben bitane buldum torrent ama 2.63 gb lik bişi biraz şüphem var yani gb sibeni ındırmıyor çünkü böyle bir oyun 2 gb gibi bişi olmazdiyom buyrun arkdaşlar bu torrent sitesinden bakın pcdvd geöiyor ama 2 glik bişi http://www.mininova.org/search/?search=FIFA+07
FIFAFENERLI bu arada arakdaşlar bi arkdaştan fıfa 07 nin çıktığını duydum oda indiriyomuş bende ondan haber bekliyom pc mi değilmi diye haberi alır almaz sizleri bilgilen diririm
UniGambit arkadaşlar ben torrentten indirdim ve baya bi oynadım gerçekten çok güzel olmuş bu sefer adamlar sonunda başarmışlar bence bu arada o 2.63 olan çalışıyorben bi torrent sitesinden bugün indirdim denemenizi tavsiye ederim...
UniGambit bu arada indiripte çalışan crack bulamayan arkadaşlar için buyrun http://www.hemenpaylas.com/download/1678894/Fifa07_crack_by_unigambit.rar.html