Selamlar,
Bir hafta sonra elime 7900GTX geçtiğinden daha hiç kullanmadığım Leadtek GeForce 7900GT ekran kartımı satıyorum. 2 yıl Garantilidir zaten hiç açmadım.
Tüm oyunları en yüksek detaylarla oynamak istiyorsanız kaçırmayın.
piyasada 370$+KDV yani kdv dahil 640 YTL, ben 500 YTL istiyorum. (pazarlıksızdır.)
ÖZELLİKLERİ:
Bağlantı Arabirimi PCI-E x16
Bellek Miktarı 256 MB
Bellek Türü GDDR-3
Grafik Ünitesi nVidia GeForce 7900 GT
Max Çözünürlük 2048x1536 @85Hz
Tv-out Var
Garanti Süresi 24 Ay
Diğer Özellikler:
Nvidia GeForce 7900GT GPU
0.9µ Üretim Teknolojisi
450MHz Çekirdek Hızı
256MB GDDR3 Bellek
128-bit bellek arayüzü
1320MHz Bellek Hızı
400MHz RAMDACs
Dual Dual-Link DVI
HDTV
NVIDIA® ForceWare™ Unified Driver Architecture (UDA)
NVIDIA® nView® multi-display technology
NVIDIA® Digital Vibrance Control™ 3.0 technology
Microsoft® DirectX® 9.0 Shader Model 3.0 Desteği
Dual Dual-Link DVI
2560 x 1600 çözünürlüğe kadar 30" High Definition LCD gibi cihazları destekler.
Dual 400MHz RAMDACs
Hızlı RAMDAClar dual QXGA ekranları ultra-yüksek, ergonomik tazeleme hızları ile 2048 x 1536 @85Hz çözünürlüğe kadar destekler.
NVIDIA® SLI™ Technology
İki grafik kartını paralel çalıştırarak paralel olmayan oyun deneyimlerinde tek GPU\'ya oranla iki kata kadar performans sağlar. Performans PCI-E Ekran kartlarında mutlaka sahip olunması gereken SLI özelliği en yeni PC oyunlarında üstün performans sağlamakta.
High dynamic-range (HDR) Rendering Desteği
Üstün ışık efektleri ile nesneler hayata geçiyor ve ultra gerçekçi bir deneyim sunuyor.
NVIDIA ® PureVideo ™ Technology
High-Definition Video işlemcileri ve Nvidia DVD dekoder yazılımı kombinasyonu üstün resim berraklığı, yumuşak video geçişleri, keskin renkler ve kesin imaj ölçeklemesi ile PC\'nizi son sistem bir Ev Sinema Sistemi dönüştürüyor.
Integrated HDTV Encoder
Entegre High Definition TV Encoder ile Dünya Sınıfı Tv-out fonksiyonu ile 1080i çözünürlük sağlamakta.
CineFX 4.0 Engine
CineFX 4.0 motoru ile Gelecek nesil sinema realizmini güçlendirmekte.
Microsoft® DirectX®9.0c Shader Model 3.0 için tam destek ile son derece karmaşık ve özel efektlere imkan tanımakta. Gelecek Nesil Shader mimarisi ile daha hızlı ve yumuşak bir oyun deneyimi sunmakta.
UltraShadow II Technology
DoomIII gibi son teknoloji oyunlarda üstün performans sunar. Kompleks sahnelere ve çoklu ışık kaynakları ve objelere imkan tanır. İkincii jenerasyon teknoloji, eskisine oranla 4x\'ten fazla gölge işleme gücüne sahip.
64-Bit Texture Filtering and Blending With Advanced Memory Control
Nvidia\'nın 64-bit texture implantaston seti, filitreleme ve texturing içerisindeki kayan nokta yetenekleri üzerinden üstün resim kalitesi sağlar.
NVIDIA® Intellisample™ 4.0 Technology
Endüstrideki en hızlı atialiasing ile keskin köşeler olmadan, ışık hızında ultra gerçekçi görsellik sunar. Yeni döndürülmüş ızgara örnekleme kalıbı, gelişmiş 128 TAP örnekleme kaplaması, 16x anisotropic filtreleme ve transparan supersampling ve multisampling ile Görsellik kalitesi yeni bir kademeye yükseliyor.
OpenGL® 2.0 Optimizations and Support:
OpenGL 2.0 için tam destek