Lvnt_Asn nıhahah bbunları görünce aklıma geldi amcam ewinde köpek balıgı besliodu kocaman akvaryumda ama yawruydular yani okadar büyük deillerdi:D
Beirrut Orjinal Mesajı Yazan: c o n q u e r o r o balıkların önüne atılan ne yaw öle way be sadece kemik:confused: :eek: galibam guzu :D
Mozzy Orjinal Mesajı Yazan: bart_ Bu balıklar hep ilgimi çekmiştir. Evimde küçük bi tane beslemek isterdim... He fatih yem veririyim derken kolunu kaptır sonra:D
bart_ Orjinal Mesajı Yazan: whi§þ£rr.. Orjinal Mesajı Yazan: bart_ Bu balıklar hep ilgimi çekmiştir. Evimde küçük bi tane beslemek isterdim... He fatih yem veririyim derken kolunu kaptır sonra:D :D
Beirrut bende bi köpek balığı bi piranha bide zehirli vatoz alcam(timsah avcısını öldürenden :D) artık evin bütün geliri onlara gider yetmediği yerde de ben kendimden parçalar veririm :D kolumu,bacamı...:D
ozman89 Bu balıkların yediyi bi koyunmuş (başka bi yerde görmüştüm)Benim akvaryumum var iki tane köpek balıgım vardı ama çok ödlekdiler korkudan burdununu akvaryumun camına vuruyo burnunu kanatıyo.Gecenlerde balık almaya gittiğimde balıkçıda piranalar vardı ama çok büyük değildiler küçüktüler almayıda düşündüm ama...
rapper yuh ya naptılar hayvana öyle ya kol bacak başladılar sonra kafa göz götürdüler walla...iğrenç yaw bu yaratıklar bunlarla ilgili filmler bile vardı ya...:D