UPLOAD DÜZENLEME:Cracs'E teşekkürler..
Yaşanmış gerçek hikayeler :)
görüntü kalitesi düşük olduğundan bikaçkere izlemeniz tavsiye edilir
Herşey Bizim Encizade Fikirimizle Başlamıştı Fikirin Çıktığı An kamptaki Kaldığımız Odada Bir Tek Abdullah Adlı Şahıs Yoktu Odada Ve Kurbanın Yatağının Altındaki Tahtayı Çıkardık Hiç Bişey Yokmuş Gibi Herkez İşine Döndü Kurban Odaya Girdiğinde Hemen Yatağa Çıktı Yavaş Hareketlerle ... devamı videoda :)
">
Amerikan Güreşi En Sevdiğim Anı Teleport dakikası dikkatle izleyiniz..
">
Kurtlar Vadisi Sakarya Kamp Fazla Söze Ne Gerek Halit Ben oluyorum
">
Sıkıntılı geçen anlarda eğlence
">
Bakayım anlıyabilcekmisiniz
">
buda deişik bişe
">
sınıf kavgası eski türk filmleri
">
klasik sınıf kavgası şakayla karışık gerçek
">
Ekstra
hamitin arkadaşı :)
">
Sınıfça yaptığımıoz bi şarkı esinme vardır :)
HOCAM BİZİ GEÇİRSENE
Bir yol boyunca yattık
Defteri kitabı sattık
Derslerde şamata yaptık
Böyle geçti bu sene
HALİL hoca bizi geçirsene
Bugünkü ödevi yarına bıraktık
Sonra yaparız diye yan gelip yattık
Ertesi gün sözlüde kafadan salladık
Geçti gitti bu sene
FİLİZ hoca bizi geçirsene
Yazılı olurken hastaydık
Sözlüde ya play da yada msn deydik
Yağ çekmede ustaydık
İşte geçti bu sene
FATMA hoca bizi geçirsene
Kitabı hiç açmadık
Notlara hiç bakmadık
Hocaları hiç takmadık
YETKİN hoca bizi geçirsene
Espiriler
Sınıfta Yapılan İğrenÇ eSpiriler
cuma günü sınıfta kadir ben ve taner konuşuyoruz ..selçuk un ne kadar cimri old.bilirsiniz ...selçıkun tsaçlar uzamışta uzamış taner ordan bir espiri patlatır selçuk seni para derdin den kurtaralım hem de saçlarından kuttulmuş olursun dedive senin kelleyi keselim dedi........zuhahhhhaa...berbat dimi
ÇARŞAMBA GÜNÜ TALİHSİZ ŞEKİLDE DÜŞTÜM VE ÜSTÜM VE KARİZMAM ALT ÜST OLDU...SINIFA GİTTİM BİZİM SÜZME UĞUR BANA ŞÖYLE DEDİ ERCANNN DIŞARDAMI DÜŞTÜN... ASLINDA ESPİRİ DEGİL AMA SÜZMELİK OLSUN UĞURDAN VECİZELER (bu lafı derken üstüm başım çamurdu :) )....DAHA NE VECİZELER VAR DA...
GÜNLERDEN PAZERTESİ SINIFTA ARKADAŞLAR OTURUYORUZ...KIZIN BİRİ SINIFA GİRİP ÇAKMAK VARMI DİYE SORAR.. HERKES BİRBİRİNE BAKAR VE KIZA YOK DERLER.VE KIZ ÇIKTIKTAN SONRA MUTLU YAŞA ADLI ARKADAŞ DER Kİ;ÇAKMAK YOK KİBRİT VAR.. ..DD
OKULDA RESİM ÇEKTİRİYORDUK MAKİNAYI CEMO YA VERDİK BİZİM RESMİMİZİ ÇEKSİN DİYE RESMİ ÇEKTİ VE SON SÖZÜ ŞU İDİ^BENDEN DE NE FOTO FERİTÇİ OLUR AMA....
matematik dersinde iken cemo nun o günlük gafları var ya bu gün telefon da resimli msaj yazıo ve bana soruyor amca oğlu bu mesajı masa üstünü nası indirecem.....zuhahahahh
(kızardı)
YENİ// Fizik hocası derse girdiğinde nurullahla dalga geçiyor malum nurullah fenerli fener kayseriye yenildi liderlik gitti.
Nurullah sinirlendi ve şşöle dedi hocam sizi inönüde yenecez biz görürsünüz. böle bi saçmalık daha yaşadık..
Nurullah buraya iyi bak
fenerbahçe:kadıköy
galatasaray:ali sami yen
BEŞİKTAŞ: İNÖNÜ STADYUMU :)
Okul çıkışı lise 1deki ingilizce hocasını gördüm
Ben -oğlum bu adam yaşıomu 2senedir görmüorum dedim.
doğan: oğlum yaşamasa görürmüydün. :) hehehe
Alıntıdır :sınıf sitesinden olsun ben izin verdiğime göre koyabilirm.. :)
bu gafları yapanların resimleri var ama imageshackta problem olduğu için daha sonra koycağım espiri dediğime bakmayın tamen saçmalıklar..