Uşakspor'da Asım Kalelioğlu dönemi..
Türk Telekom Lig A'da mücadele eden Uşakspor'da bugün yapılan olağanüstü genel kurulda kulüp başkanlığına Asım Kalelioğlu seçildi..
Olağanüstü genel kurul toplantısına yoğun bir katılım oldu. Genel Kurula Vali Kayhan Kavas, Belediye Başkanı Mesut Apaydın, AK Partisi Uşak Milletvekilleri Ahmet Çağlayan ve Alim Tunç, işadamları ve delegeler ile taraftarlar katıldı. Kongrede faaliyet raporunun ardından 59 kişilik yönetimin oluşması için tüzük değişikliği yapıldı. Tüzük değişikliğinin ardından seçimlere geçildi. Seçimler sonucunda Asım Kaleleioğlu 4 ay aradan sonra yeniden Uşakspor Kulübü başkanlığına seçildi. Genel Kurula 300 delegeden 200'ü katılırken, 149 kişi oy kullandı. Başkan Kalelioğlu, kullanılan oyların tamamını aldı.
Seçim sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Başkan Asım Kalelioğlu, geniş katılımlı ve güçlü bir şekilde göreve geldiklerini belirterek, "Allah bizi utandırmasın. Her takımda olduğu gibi Uşakspor'un da sıkıntıları var. Biz bu sıkıntıları aşmak için bu göreve talip olduk. 25 Eylül'den sonra yönetimde görev dağılımı yapacağız. 59 kişilik yönetim içersinde 15 kişilik icra kurulu oluşturacağız" dedi.
Daha önce Teknik Direktör Behiç Funda'nın görevine son vereceği şeklindeki açıklamaların sorulması üzerine Başkan Kalelioğlu, "Şahsi kaprislerimle hareket edemem. Behiç hoca ile görüştüm. Başarılı olduğu sürece görevinin başında olduğunu ve destek vereceğimi söyledim. Kişisel olarak kendisini sevip sevmemem önemli değil. Takım başarılı sonuçlar alırsa biz de kendini alkışlar ve destek veririz. İşler kötü giderse gereğini yaparız" diye konuştu.
Uşakspor'un bu yılki hedefinin ilk 6 olduğunu kaydeden Kalelioğlu, "Uşakspor her zaman en iyiyi hedeflemiştir. Bu yıl da hedefimiz ilk 6'ya kalarak play off maçlarına kalmaktır. Bizden önceki yönetimin oluşturduğu bir kadro var. Transfer sezonu da kapandığı için bu oyuncularla devam etmek zorundayız. Devre arasında takviye gerekirse yönetim olarak karar veririz" ifadelerini kullandı.