aLex13hLeB kargiGS fener yok değil fenerin forması orjinal değil ikisi arasında fark var.Fener olmasaydı zaten fenerin forması hakkında konuşuyo olmazdık
KargiGS fener varda lisanssız diyorum zaten ben neyse konuyu dağıttığım için özür dilerim benimki espiriydi ama neyse
Omerdinho Orjinal Mesajı Yazan: Tearaway fb formaları bence fantazi trabzonlar güzel +1 fantezi olmus gercek formalarla alakasi yok
DuMAn_3 sitenin dosyalar kısmında bir tutorial olması lazım forma ekleme ama pes5 e gore acaba pes6 da degistimi ben de merak ediyorum yapayım dedim gs formasını tutorial da gozukmeyen pencereler acıldı anlamadım biri acıklarsa iyi olacak
Ftown Gkan kardes, PES6da artik yeni Template var. Cok farkli... ama Gwidon falan yine model datasini degistirip, tüm PES5 formalarini ekleme imkanini yapmaya calisiyorlar. ;)
crazy_27 arkadaşlar şu formaları eklemeyi bilmeyen arkadaşlar için (bende dahil) kolay bi kurulum yapmazmısınız? şimdiden teşekkürler.
gkan Arkadaşlar yeni formalar bunlar... Yüklemeye gelince biraz biliyorum ama hiç denemedim(Teorik olarak).Şu ana okuldayım ve deneme fırsatım yok.Ondan buraya şuan koymuyacam. Galatasaray SK 06-07 PES6 Template