ketur Beylerrrrrr bende sabirsizlikla bekliyom ama ortada 3 buyukler face update goremiyom insallah aksam yayinlarlar yamayi :d
microp NECO KARDEŞ BİZAHMET TÜMER FACE GİBİ UĞRASTIRMADAN YÜKLENSİN. EGER ÖYLE OLURSA DAHA DA GÜZEL OLUR. BU ARADA YAMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM. TÜMERİ HARKİKA BENZETMİŞSİN :)
themyth Kardeş Verdiğin Link'i Deki Url'yi Sİlmişler...Reklam Falan Bİşelr Yazyıo Bide Banlanmış Arkadaş...
ne_co Arklar bir alex face deneme yaptım modeli hazırlamam uzun sürdü ancak cok ugrasmama rahmen tam istediğim gibi olmadı.update gerekior ancak Alex işlte
ne_co Xavi yapim dedim FacePack Az kaldı bu arada Süper Bi setuplu FacePack hazırlıorum beklein arklar...
Ahmed Orjinal Mesajı Yazan: ne_co Arklar bir alex face deneme yaptım modeli hazırlamam uzun sürdü ancak cok ugrasmama rahmen tam istediğim gibi olmadı.update gerekior ancak Alex işlte iyide bu resmi oyuna nasıl aktarıyoruz
themyth KArdeş Sende Bilmiyosun Galiba Oyuna AKtarmayı Aynı Benim Gibi...Ama Merak Etme Face'leri Hazırlayan Yardımsever Arkadaş Setup'ını Da Yapıyo Az KAlmıştır Umarım... Başarılar...
ne_co Arklar azz kaldı Face Packa OYUNCULAR.. Rosicky Van Porsie Alex De Souza Xavi Emerson.. Bu arada Emersonu da yayınlıyımda..