10UR Ve 2007 sezonunu böylece açmış bulunduk. Demo geldi ve bu oyuna olan ilk face'mde sizlerle birlikte. Beğenmenizi umarak başlıyorum...
Gökhan Sanırım Bugüne Kadar Yapılmış En Sağlam Ronaldinho Facesi.Mükemmel Oldu. Ellerine Sağlık Onur.
10UR İndirmek isteyen arkadaşlar için dosyalarını koydum şimdilik setup halinde değil ama yüklemeyi bilenler yüklesin. INDIR Ronaldinho Face
phatuphatu 10UR abi şova başlamış mükemmel bi açılış herşeyi beklerdim ama ronaldinho yu beklemezdim zor çünkü onun face ini yapmak ama gerçekten de kaliteli üzerinde uzun süre çalışılmışa benzio yoksa yanılıomuyum...ama gerçekten güzel olmuş;)
10UR Suratı asimetrik bir insan ama en çok saçları uğraştırdıarkadaşın. Updateleri pek sevmiyorum aslında yeni face yapmak istiyorum ama oyunda olacak olan bir face'i yapmakda istemiyorum. Şimdilik update yapacağım.
10UR Orjinal Mesajı Yazan: obivan oyunda cristiano ronaldo çok kötü ona update yaparsanız sevinirim Ben nedense oyundaki Ronaldo'yu çok bğeendin. Yüz modellemesini bilmiyorumama ben çok beğendim. Dokuda oynamal yapılabilir ancak.
ne_co O Onur yine döndmüşsün facelerinle süper facelerin var gerçekten ronaldinho güzel JANJANLI . Ümit Karan ise Muhtesem saçında bence proglemm yoq gerçekdede öyle saçı var