Evet benim şu ana kadar çözdüklerim:
**Q+E** ile koşmak= Ceza sahasına drip-link şeklinde koşabilirsiniz.Süper bir teknik öneriyorum
**Q+SHIFT**(basılı tut) ile koşmak= Kontra atak için birebirdir.Ama top kontrolü zayıflar.
**D+SHIFT ** Artistik Şut= Top orta ile geliyorsa ve bunu yaparsanız mutlaka bir şey yapacaksınız ;)
**D+Z** Şut Stili= Ne işe yaradığını çözemedim.Ama galiba baskı halindeykenki şutlar için birebir.
**D+S** = Fake çekiyor...
**Player Auto Switch**
Ayrıca oyun başında çıkan "Player Auto Switch"'in yükseltilmesi tuş duyarlılığını arttırıyor.Yani SHIFT ile daha çok hareket yapabilmeyi ;)
**Frikikler**
*Falso Verme*
D ye bastıktan hemen sonra falso yönünü ok tuşu ile belirleyin ve basın.Topa yaklaştığınızdan sonra bile bırakmayın...
*Topun Üzerinden Atlama*
İlk önce C ile oyuncuyu çağırın.Ondan sonra Z tuşuna basın ve frikiği kullanın.
*Vuracak adamı değiştirme*
E tuşunu basılı tutun ve seçin.Penaltıda da geçerlidir...
**Kalecinin Topu Kısa Kullanması**
Topu önünüzdekine vermek istiyorsanız C'ye basın ve bir müddet sonra S'ye basın.
**PES'teki Gibi Golden Sonra Replay ekranı**
Gol olduğunda "W" tuşuna basın...
Lütfen bildiğimizi ekleyelim...
**Orta Yapma**
Yerden orta yapmak için iki kere üst üste A tuşuna basın.Topun dibine girerek Ergün ortası yapmak için Q+W kombinasyonu kullanılabilir
**Rövaşata ve diğer artistik hareketler**
Top havadan gelirken SHIFT+D kombinasyonunu uygulayın...
Şu an yeni özellikler keşfetmek için oyuna giriyorum.Yanlız şunu söylemeliyim FIFA 07 Demo "Demo Raptor"suz grafikler bakımından bir hiç ...Mutlaka Demo Raptor2u yükleyin...