tanerw selam arkadaşlar Fifa07 Demo için ayarları değiştirebilecğiniz bir patch hazırladım eğer problem varsa düzeltebilirim. İyi eğlenceler. Program özellikleri - Çözünürlük - Görüntü kalitesi - Oyun hızı - Zorluk Seviyesi - Pencere modu - Geniş ekran - Offside - Sakatlanma - İkinci sarı kart - Kırmısı kart - Yan hakem - Tüm göstergeler - Bitmeyen zaman - Zaman göstergesi - Radar - Spiker -DOWNLOAD- http://www.hemenpaylas.com/download/1564917/Fifa07Patch.rar.html
Clooney86 Expanderı Fifa klasörüne atıp çalıştırıyorsun değilmi.? Atmıyorsan çalışmamasının nedeni o.!:)
volkan055 iyi güzelde nasıl çalışıyo bu pacth...ayarları yağtıktan sonra ne yapmam gerekiyoo? ayarları yapıyorum oyunu çalıştırıyorumm ama normal çalışıyo oyunn...
Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ Orjinal Mesajı Yazan: Clooney86 Expanderı Fifa klasörüne atıp çalıştırıyorsun değilmi.? Atmıyorsan çalışmamasının nedeni o.!:) hay agzini opeyim!saol:)
tanerw Orjinal Mesajı Yazan: volkan055 iyi güzelde nasıl çalışıyo bu pacth...ayarları yağtıktan sonra ne yapmam gerekiyoo? ayarları yapıyorum oyunu çalıştırıyorumm ama normal çalışıyo oyunn... ayarları yaptıktan sonra kaydete bas ve normal kısayolundan çalıştır.